|

Trabzonspor El Sadd hazırlık maçı ne zaman?

Trabzonspor El Sadd hazırlık maçı ne zaman yapılacak? Milli maçlar arasında Trabzonspor hazırlık maçı kapsamında, Katar ekibi El Sadd ile karşılaşacak. Mücadelenin ne zaman yapılacağını ve son gelişmeleri haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:03 - 7/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:37 - 7/10/2017 Cumartesi
AA
Trabzonspor El Sadd hazırlık maçı ne zaman?
Trabzonspor El Sadd hazırlık maçı ne zaman?

Trabzonspor, El Sadd takımıyla yarın oynayacağı özel maç için Katar'a geldi. Trabzon Havalimanı'ndan saat 11.45'te hareket eden bordo-mavili kafile, 3 saatlik uçak yolculuğunun ardından Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.

Havalimanında El Sadd Kulübü yetkilileri tarafından karşılanan kafile, kendilerine tanınan imkanla hızlı gerçekleştirilen pasaport işlemlerinin ardından otobüsle konaklayacağı otele gitti.


Otelde, üzerine "Bize her yer Trabzon" yazan ve bordo-mavili bayraklarla süslenmiş ikramlarla karşılanan kafile üyeleri, kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldı.

Trabzonspor Teknik Direktör Ersun Yanal, bir futbolcunun katılımıyla bu akşam saat 19.30'da maçın oynanacağı statta basın toplantısı düzenleyecek. Bordo-mavili takım, daha sonra ilk 20 dakikası basına açık antrenman gerçekleştirecek.

Trabzonspor El Sadd maçı ne zaman?

Trabzonspor ile El Sadd arasındaki hazırlık mücadelesi, 8 Ekim Pazar günü saat 20.00'da oynanacak.

#Futbol
#özel maç
#Trabzonspor
#El Sadd
#Hazırlık maçı
#maç ne zaman
7 yıl önce