|

TRT 1 canlı izle-Başakşehir Braga maçı canlı yayını

TRT 1 canlı izlemek için hemen tıkla. Medipol Başakşehir Braga maçının canlı yayınını ve son gelişmeleri haberimizden görebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında Başakşehir sahasında Braga ile karşılaşacak. TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak mücadele saat 21.00'da başlayacak. Karşılaşma hakkındaki tüm detayları ve TRT 1 canlı izleme sayfasını haberimizden bulabilirsiniz.

Yeni Şafak
17:25 - 7/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:34 - 7/12/2017 Perşembe
Diğer
​TRT 1 canlı yayını izle-Medipol Başakşehir Braga canlı
​TRT 1 canlı yayını izle-Medipol Başakşehir Braga canlı
TRT 1 canlı
izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Medipol
Başakşehir Braga
maçı bu akşam TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
UEFA Avrupa Ligi
C Grubu 6. ve son maçında Medipol
Başakşehir
sahasında Portekiz ekibi
Braga
'yı konuk ediyor. Saat 21.00'da başlayacak mücadeleden en son gelişmeleri, takımların istatistiklerini ve
TRT 1 canlı izle
me ekranını haberimizden görebilirsiniz. İşte maçtan tüm detaylar.
Başakşehir’de tur için gözler sahada, kulaklar Almanya’da olacak

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi’nde gruptan çıkabilmek için evinde Braga’yı yenip, Ludogorets’in de Almanya’da Hoffenheim’e mağlup olmasını bekleyecek.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. ve son maçında Medipol Başakşehir, saat 21.00’de sahasında Portekiz ekibi Braga takımı ile karşılaşacak. Grupta turuncu-lacivertliler 5 puanla 3. sırada yer alıyor. 10 puanla lider olan Braga ise gruptan çıkmayı daha önce garantiledi.


İkinci randevu

Medipol Başakşehir ile Braga, bugüne kadar bir kez karşı karşıya geldi. UEFA Avrupa Ligi ikinci haftasında Portekiz’de oynanan müsabakadan turuncu-lacivertliler, 1-1 giden maçta 89. dakikada yediği golle 2-1 mağlup ayrıldı.

Nasıl gruptan çıkar?

Gruptan çıkma ihtimalini son karşılaşmaya taşıyan Medipol Başakşehir’in bir üst tura çıkabilmesi için kesinlikle Braga’yı yenmesi gerekiyor. Turuncu-lacivertliler daha sonra grupta 8 puanla ikinci olan Bulgar ekibi Ludogorets’in Hoffenheim deplasmanında yenilmesini bekleyecek. İki karşılaşmada aynı saatte oynanacak. Ludogorets yenilirse Başakşehir ile aynı puanda olacak ve turuncu-lacivertliler ikili averajla ikinci sıraya yükselerek, gruptan çıkabilecek.

İki takım arasında oynanacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu’ndan John Beaton yöneyecek. Baeton’un yardımcılıklarını Douglas Potter ile Sean Carr yapacak.

Abdullah Avcı: “Gruptan çıkacağımıza inanıyoruz”

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, öncelikli hedeflerinin kazanmak olduğunu belirterek, “Daha sonra diğer maçın sonucunu bekleyeceğiz. Gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Bu gruptan çıkıp, ülkemize puan kazandırmak istiyoruz” dedi.


UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında Medipol Başakşehir, evinde saat 21.00’de Portekiz ekibi Braga ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan turuncu-lacivertlilerin Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Yoğun bir trafikten geçiyoruz. Braga 25. resmi maçımız olacak. Her kulvarda olduğunu gibi sonuna kadar götürmek istiyoruz. Braga grup lideri, çıkmayı garantilemiş bir ekip. 4-4-2 taktiği ile oynuyorlar. Takım boyu kısa ve 25 yaş ortalamaları var. Avrupa’da 10. maçımızı oynayacağız. Her takıma ayrı planla hazırlanıyoruz. Öncelikle kazanıp, diğer maçın sonucunu bekleyeceğiz. Gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Bu gruptan çıkıp, ülkemize puan kazandırmak istiyoruz. Kazanmaya odaklı, aklımızla sabrımızla ve baskı oyunumuzu oynamaya devam edeceğiz. Umarım karşılığını alırız” diye konuştu.

“Her maça en ideal kadromuzla çıktık”

Braga maçıyla ilgili kadronun nasıl olacağına dair sorulan soruya Avcı, “Bazen rakibe, bazen sakatlık, bazen de performansa göre kadro kuruyoruz. Bir sürü detaylar var. Her maça en ideal kadromuzla çıktık. 23 tane değerli oyuncum var. 3 kulvarda iddiasını sonuna kadar götürmeye çalışan bir takım var. Takım oyunu oynuyoruz” diye cevap verdi.


“İrfan hazırlık maçında Emre’nin yerine oynadı"

İrfan Can Kahveci ile ilgili ise Avcı, “Sene başında bütün hazırlık maçlarında Emre’nin mevkinin yerine çalıştırdık. İrfan buna iyi adımlar attı. Bugün de bunun karşılığını alıyor. Bu zaman ve sabır işidir. Performansından dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“Volkan Babacan’ın omzunda ödem var”

Avcı’nın takımdaki son durum hakkında ise, “Elia sakat, Volkan Babacan’ın omzunda ödem var, iğne olacak. Yarın oynayamayacak. Yerine Mert oynayacak. Adebayor’un durumu son dakika belli olacak” dedi.

#Medipol Başakşehir
#Braga
#UEFA Avrupa Ligi
#canlı izle
#TRT
#TRT 1 canlı
6 yıl önce