|

TRT 1 canlı izle! Karadağ Türkiye canlı izle! TRT canlı yayın akışı!

Karadağ Türkiye arasından oynanacak olan hazırlık maçı bu akşam TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. TRT 1 canlı izlemek ve TRT canlı yayın akışı takibi haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Karadağ Türkiye canlı izle...

Yeni Şafak
15:58 - 27/03/2018 Salı
Güncelleme: 16:09 - 27/03/2018 Salı
Diğer
​Bu akşam Karadağ Türkiye maçı TRT 1 ekranlarından canlı izlenecek.
​Bu akşam Karadağ Türkiye maçı TRT 1 ekranlarından canlı izlenecek.

Bu akşam Karadağ Türkiye maçı TRT 1 ekranlarından canlı izlenecek. Hazırlık maçı TRT 1'de saat 20.00'de yayınlanacak. A Milli Takım, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlık için özel maçta Karadağ'a konuk oluyor, bu keyifli mücadele TRT1'den canlı yayınla ekrana geliyor. Karadağ-Türkiye özel maçı Salı günü saat 20.00'den itibaren canlı yayınla TRT1 ekranlarında...


A Milli Takım Karadağ maçı hazırlıklarını tamamladı

Karadağ ile yarın oynayacağı özel maç öncesi A Milli Takım, karşılaşmanın oynanacağı Podgorica Şehir Stadyumu’nda son çalışmasını yaptı.A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu yönetiminde, TSİ 20.00’de gerçekleştirilen antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından dar alanda kısa pas çalışması yapıldı. Çalışma, antrenman maçı ve açma-germe egzersizleriyle sona erdi.Kasığındaki zorlanma nedeniyle bir süredir takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde bireysel antrenman yapan Enes Ünal, bugünkü idmanda takımla birlikte çalıştı.Antrenmanı, TFF Başkanvekili Ali Dürüst de izledi.

Lucescu: "Seyircilerin istediği takımı ortaya çıkarmak istiyorum"

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Karadağ maçı öncesi yaptığı açıklamada, "1 sene içinde elimdeki oyuncu grubuyla iyi bir sonuç almam lazım. Yeterli zamanım olmasa da seyircilerin istediği takımı ortaya çıkarmak istiyorum" dedi.


A Milli Takım’ın hazırlık maçında yarın Karadağ ile oynayacağı maç öncesi Teknik Direktör Mircea Lucescu ve Cengiz Ünder açıklamalarda bulundu. Genç bir takım kurduklarını aktaran Lucescu, "Ne kadar az konuşursak o kadar iyi. Çalışmak lazım. Bazı şeyleri değiştirmeye çalışıyorum. 10 tecrübeli, 1 genç ile oynamak kolay ama 5 genç ile bir şeyler yapmak çabuk olmuyor. Antrenöre işini yapmak için müsaade etmek lazım. Sadece gençlerden ekip kurup da, içine tecrübeli abiler koymadan mümkün değil, kolay değil. 3-4 abi olacak ve bu abiler de gençlere örnek olarak yol gösterecek" dedi.

"Tecrübeli oyuncuları her zaman takıma alacağım"

Tecrübeli oyuncuların önemine değinen Mircea Lucescu, "5-6 yıl beraber oynayabilecek bir takımı düşündüğüm gençlere daha fazla şans verdim. Tabii ki tecrübeli oyunculara ihtiyacım var. Nerede oynarsa oynasın, milli takıma yardımcı olacaksa, tecrübeli oyuncuları her zaman takıma alacağım. Benim için önemli olan, bütün oyuncuların milli takıma gelmek istemesini sağlamak. Tekrar milli takımda oynama isteklerini ortaya çıkarmak çok önemli" şeklinde konuştu.

"Seyircilerin istediği takımı ortaya çıkarmak istiyorum"

Yeni bir ekip kurmak için gereğini yapacağını aktaran deneyimli teknik adam, "1 sene içinde elimdeki oyuncu grubuyla iyi bir sonuç almam lazım. Bütün arzumla, isteğimle, yeterli zamanım olmasa da seyircilerin istediği takımı ortaya çıkarmak istiyorum. Kolay değil. Kulüplerin kendi seyircisi var ve milli takım tüm ülkeyi kapsıyor. Sabrımız olursa, çok iyi bir ekip olacağımıza eminim. Romanya’da, Dinamo Bükreş’te, Ukrayna’da, İtalya’da hep bunları yaptım. Yeni bir ekip kurmak için gerekenleri yaptım" diye konuştu.

Milli futbolcu Cengiz Ünder ise, "Avrupa’da şu anda iyi giden bir performansımız var, benim olsun, Enes’in olsun, Cenk abinin olsun, Çağlar’ın olsun. Şu an performansımız iyi gidiyor, milli takıma yansıtırsak iyi olacaktır. İlerleyen zamanlarda bunu milli takıma da yansıtırsak, gelecek daha iyi olacak" dedi.

TRT 1 YAYIN AKIŞI

06:03İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı

06:05Halit Yerebakan'la Doktor Geldi

07:20Böyle Bitmesin

09:301'de Bugün

09:40Hangimiz Sevmedik

12:40Halit Yerebakan'la Doktor Geldi

14:30Evlilik Okulu

16:251'de Bugün

16:35Aslan Ailem

18:50Doğrusu Ne?

18:55Hava Durumu

19:00Ana Haber

20:05Milli Takım Hazırlık Maçı "Karadağ-Türkiye"

20:55Devre Arası

21:10Milli Takım Hazırlık Maçı "Karadağ-Türkiye"

22:10Yabancı Sinema "Suikast"

01:00Aslan Ailem

03:301'de Bugün

03:40Hangimiz Sevmedik

06:05-

#TRT 1 canlı izle
#TRT 1 canlı
#TRT 1
#Karadağ Türkiye canlı izle
#Karadağ Türkiye canlı
6 yıl önce