|

Uygun Fiyatlı Villa Kiralama Sitesi

Villa kiralama sistemi, unutulmaz tatiller geçirmek isteyen ve gizliliklerine, mahremiyetlerine önem veren kişiler için çok uygun seçenekler sunuyor.

iLAN
12:36 - 1/05/2018 Salı
Güncelleme: 12:43 - 7/01/2019 Pazartesi
Diğer
kiralık villa
kiralık villa

Kalabalık ailelerin ve arkadaş gruplarının da tercih edebilecekleri villa kiralama yöntemi, balayı çiftleri gibi baş başa kalmak isteyen kişiler açısından da en uygun tatil yöntemi olarak görünüyor.

Villa kiralama yönteminin sağladığı en önemli avantajlardan bir tanesi de, çok geniş imkânlara sahip olan ve Marmaris, Bodrum gibi gözde tatil bölgelerinde bulunan villaları çok uygun fiyatlarla kiralayabilme olanağı sağlaması olarak gösterilebilir. Haftalık olarak kiralanabilen villalar, 2 kişilik olanları haftalık 1.500 TL gibi uygun rakamlardan başlayan ücretler karşılığında kiralanabiliyor.

Fethiye, Kaş, Kalkan, Bodrum, Marmaris, Ölüdeniz, Yalıkavak gibi bölgelerde bulunan kiralık villalar, kişi başına geceliği 200-1000 TL arasında bulunan tatil köylerinden veya otellerden çok daha düşük fiyatlarla kiralanabiliyorlar. En düşük fiyatlarla hizmet veren tatil köylerinde veya otellerde 1 hafta konaklama bedeli kişi başına 1.500 TL civarını buluyor. Ekstra temizlik, yemeklerin restoranlarda yenmesi, ütü, jakuzi gibi ekstra sayılabilen hizmetlerden faydalanıldığında bu rakam 2-3 katına çıkabiliyor. Dolayısıyla kiralık villalarda sunulan hizmetlerin aynısından faydalanarak tatil köyünde-otelde yapacağınız iki kişilik 1 hafta süreli tatilin bedeli 10 bin TL üzerine çıkabiliyor. Oysa aynı hizmetleri fiyatın içinde sunan kiralık villalarda aynı parayı ödeyerek 1-2 ay kalabiliyorsunuz. Ya da aynı parayı ödeyerek 10-12 kişilik grupları (ailenizi ya da arkadaşlarınızı) ağırlayabiliyorsunuz. Dolayısıyla villa kiralama yönteminden faydalanmak çok daha mantıklı bir seçenek durumunda bulunuyor.


Uygun Fiyatlı Villa Kiralamak İçin Gidebileceğiniz Adres
Bilgisayar başında internetten görebileceğiniz, rezerve edebileceğiniz ya da kiralayabileceğiniz yüzlerce villa seçeneğini bulunduran
www.villaekstra.com
adresi, uygun fiyatlı villa kiralamak isteyen kişilerin mutlaka uğramaları gereken adres olarak görünüyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Sitede bulunan 2 – 4 – 6- 8 – 10 – 12 kişilik kiralık villa seçenekleri, haftalık olarak kiralanıyor. Fiyatları haftalık 1.500 TL civarından başlayan bu seçenekler arasında yer alan 10-12 kişilik villalar bile

Sitede bulunan 2 – 4 – 6- 8 – 10 – 12 kişilik kiralık villa seçenekleri, haftalık olarak kiralanıyor. Fiyatları haftalık 1.500 TL civarından başlayan bu seçenekler arasında yer alan 10-12 kişilik villalar bile kiralamak istediğiniz döneme göre haftalık 3.500-10.000 TL arasında değişen rakamlarla kiralanabiliyor. Yani turizm sezonunun en yoğun dönemleri olan Ağustos ayında kiraladığınız villaların kişi başına gecelik maliyetleri bile 100-150 TL arasında kalıyor. Aşağıda gördüğünüz villayı nisan ayında, ekim ayında kiraladığınızda 4 bin TL ödüyorsunuz. 10 kişilik villanın kişi başına gecelik maliyeti, (elim ve nisan aylarında) 60 TL civarına geliyor. Aynı villayı Ağustos ayında kiraladığınızda haftalık 9.500 TL ödüyorsunuz. Yani turizm sektörünün en hareketli günlerinde kiraladığınızda kişi başına gecelik maliyet 130-140 TL civarına geliyor. Modern şekilde döşenen ve klimalı, makyaj odalı, tuvaletli 5 yatak odası bulunan villa, bahçesinde şezlonglar, barbekü, yemek masası, özel havuz, jakuzili çocuk havuzu, kablosuz internet, modern Amerikan mutfak gibi hizmetler de sunuyor.



Birçok kiralık villa seçeneğinin bulunduğu site, villaların görünüşü ve sahip olduğu eşyalar, sunduğu imkânlar hakkında ayrıntılı bilgiler veriyor ve her villa hakkında 40-50 civarında görsel bulunduruyor. Dolaysıyla tatilinizi geçirmek istediğiniz bölgeyi, kiralayacağınız villanın sahip olması gereken imkânları ve sunduğu manzara gibi özellikleri kontrol ederek villaları kiralayabiliyorsunuz ya da rezervasyon yaptırabiliyorsunuz. Yukarıda örnek verdiğimiz 10 kişilik villa Antalya / Kalkan / İslamlar Köyü mevkiinde yer alıyor. Şehir merkezi, restoran, market, plaj gibi önemli yerlere maksimum 7 km. uzaklıkta bulunan villa, Dalaman havalimanına 130 km uzaklıkta bulunuyor. Tüm villaların buna benzeyen özellikleri hakkındaki bilgileri de bahsettiğimiz sitede bulabiliyorsunuz.

Villa Kiralama Yöntemi ve Diğer Ülkeler

Özellikle İngiltere gibi ülkelerde turizm sektöründeki payı %50’nin üzerine çıkan villa kiralama sistemi, neredeyse tüm batı ülkelerinde en çok tercih edilen tatil yöntemi olarak görünüyor. Uygun fiyatla en iyi tatili geçirmenizi sağlamanın yanı sıra mahremiyet, güvenlik ve özel hayatın korunması anlamında çok iyi hizmet sunan kiralık villalar, ülkemizde de en çok tercih edilen tatil yöntemleri arasına girmeyi başarıyor.


Seçenekler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve kiralık villaları görmek, fiyatlarını incelemek isterseniz ismini verdiğimiz siteyi ziyaret etmenizi öneririz. Site üzerinden rezerve edilebilen ve kiralanabilen villalar çok çabuk şekilde dolduğundan, tatilinizde villa kiralamayı düşünüyorsanız acele etmenizi öneririz.


#tatil
#yaz
#fırsat
6 yıl önce