DEAŞ'ın silahlı aracı böyle imha edildi
22:25, 21/12/2016, ÇarşambaG: Güncelleme: 11:34, 29/03/2017, Çarşamba

DEAŞ'ın silahlı aracı böyle imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen operasyon kapsamında topçu atışıyla DEAŞ terör örgütüne ait silahlı bir araç imha edildi. TSK'dan yapılan bilgilendirmeye göre, Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ateş destek vasıtaları ile DEAŞ tarafından kullanılan silahlı araç, savunma mevzii, silah deposu ve benzeri maksatlarla kullanılan bina, araçlar etki altına alınmaya devam ediliyor. Bu taarruzlarla DEAŞ ağır kayıplara uğratılıyor.Bu kapsamda, bugün topçu ateşi ile DEAŞ'a ait silahlı bir araç imha edildi. Silahlı aracın imhası, insansız hava aracı ile de görüntülendi.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026