Maymunu öldüren ’şaka’
10:45, 24/08/2015, PazartesiG: Güncelleme: 11:26, 29/03/2017, Çarşamba

Maymunu öldüren ’şaka’

Zavallı maymun fişek paketiyle yapılan bu sözde şakada yaralandı, kaptığı enfeksiyon nedeniyle öldü.Malezya'da insanlar tarafından atılan yiyecekleri yiyen maymun, kendisinin hiç beklemediği ama insanoğlundan beklenecek bir barbarlıkla karşılaştı. Zira atılan paketlerden biri ateşlenmiş fişeklerle doluydu. Patlamayla büyük korku yaşayan zavallı hayvan, elinden yaralandı. Önce yaralı elinden ameliyat olan maymun, kaptığı enfeksiyon nedeniyle de art arda operasyonlar geçirdi ama tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Polis ise bu vahşete imza atan kişinin peşine düştü.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026