|

Yaz Tatili Planınızı Şimdiden Yapın

Doğası, tarihi güzellikleri ve oldukça popüler plajları ile Ege’nin en nadide tatil lokasyonları arasında yer alan Çeşme, Bodrum ve Alaçatı şimdiden yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yeni Şafak ve
17:29 - 23/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:45 - 19/12/2017 Salı
Diğer
tatil
tatil
Yaz Tatili Planınızı Şimdiden Yapın

Doğası, tarihi güzellikleri ve oldukça popüler plajları ile Ege’nin en nadide tatil lokasyonları arasında yer alan Çeşme, Bodrum ve Alaçatı şimdiden yeni sezon hazırlıklarına başladı. Her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turistin tatil için tercih ettiği bölgeler arasında yer alan bu muhteşem üçlü Ege’nin insanı dinçleştiren denizi ve içini ısıtan güneşi ile harika bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlayacak.

Çeşme Tatili İçin Planlarınızı Yapın
Her açıdan konforlu ve keyifli bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlayacak Çeşme, oldukça popüler tatil lokasyonları arasında yer alıyor.
Çeşme otelleri
hizmet kaliteleri ile tatilcilerden tam puan almayı başarırken bölgede ziyaret edebileceğiniz tarihi eserler, tadacağınız özel lezzetler ve muhteşem doğa sizi bekliyor.
Çeşme otelleri
erken rezervasyon fırsatları ile bütçenize uygun keyifli bir tatil yapmanızı sağlarken aynı zamanda keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor. Hacı Memiş Camii, Hacı Mehmet Camii, Çeşme Kalesi ve Kervansaray mutlaka görmeniz gereken yerler arasında. Çeşme’ye gitmişken meşhur Çeşme kumrusunun tadına bakmaktan ve Ege mutfağının lezzetlerini denemekten çekinmeyin.
Çeşme otelleri
kadar popüler olan
Alaçatı otelleri
de, bulundukları bölgenin Çeşme’ye olan yakınlığı sebebiyle dikkat çekiyor. Alaçatı özellikle ev sahipliği yaptığı Dünya Windsurf Şampiyonası ile oldukça popüler olan bir tatlı merkezi. Bölgede çok sayıda sörf merkezi bulunuyor. Ünlü balıkçıları, mezeleri ve insanı kendine hayran bırakan koyları ile Alaçatı mükemmel bir tatil için doğru seçim olacak.
Alaçatı otelleri
tarafından sunulan erken rezervasyon fırsatlarını da değerlendirerek hayallerinizdeki tatili şimdiden planlayabilirsiniz.
Detaylı bilgi için tıklayınız;
Detaylı bilgi için tıklayınız;

Halikarnas Balıkçısı’nın Evinde Harika Bir Tatil

Meşhur evleri, begonvillerle dolu sokakları ve eşsiz doğası ile Bodrum sizi yeni sezonda ağırlamak için şimdiden hazır. Halikarnas Balıkçısı’nın yaşadığı Bodrum, aynı zamanda tarihi değerleri ile de dikkat çeken bir tatil lokasyonu.
Bodrum otelleri
de her an eğlenceli aktiviteleri, konforlu hizmet anlayışları ile tatilciler tarafından büyük beğeni topluyor. Erken rezervasyon fırsatları ile tatil planı yapanların ilgisini çeken
Bodrum otelleri
konaklamaktan keyif alacağınız farklı konseptler sunuyor. Bodrum’a geldiğiniz zaman Bodrum Kalesi, Zeki Müren Müzesi ve Halikarnas Mozalesi mutlaka görmeniz gereken yerler arasında. Sezon boyunca Bodrum Antik Tiyatro’da düzenlenen etkinliklere de katılarak tatilinizin dolu dolu geçmesini sağlayabilirsiniz.
Detaylı bilgi için tıklayınız;
#otel
#tatil
#bodrum
6 yıl önce