|
Bugünlerde her yerde benden bir şeyler var...

Yolda, izde, trafikte pat diye çıkıveriyorlar karşıma. Hatta bazen kalabalıklara karışınca… İstiklal''de, Beşiktaş''ta, Bebek''te, Levent''te, Ortaköy''de! Sanki sıraya girmiş gibi bir bir göz göze geliyorum hepsiyle… Bazen bir an dalıp gidiyorum, kah kızıyorum kah üzülüyorum ama ne olursa olsun hepsinin yeri o kadar özel ki bende… Bazıları şaka gibi, hatta dalga geçer gibi çıksa da karşıma yine de hepsi çok güzel! Gülümsüyorum onlara! Hayat yaşadığını kar bilerek değil, paylaştıkça güzel gerçekten! Ne çok şey paylaşmışım şu hayatta diye,ben karşılaşmaktan mutluyum hepsiyle… Şu reklam panolarında Turkcell''in "Hayat paylaşınca güzel" dediği kadar var işte!

Canım Ortaköy''de mesela!

Fırsat buldukça gittiğim ve önümdeki demli çayla, ardındaki denizi seyrettiğim…

Ciğerim Arnavutköy''de! Her gördüğümde çok güldüğüm…

Canlarım Bebek''te! Önünden geçtikçe üzüldüğüm…

Ya da Aşkım var Dolmabahçe''de!

Arabanın koltuğunu yatırıp gökyüzüne bakarken keyifle hatırladığım…

Bitanem, havaalanı kavşağında mesela!

Her buluşmamızda sanki veda eder gibi el salladığım…

Alınyazım da Florya''da! O, her zaman en yakınımda…

Gecemde, gündüzümde, ettiğim dualarımda!

Daha neler var neler

Sevdiceğim, Gözüm, Gönlüm, Hayatım…

Gözümden kıskandığım, gönülden sevdiğim ve hayatımdan eksik edemediğim!

Henüz bir tek Hayatım ile karşılaşmadım…

İlk gördüğüm yerde, ben onun fotoğrafını çekeceğim!


Tebrikler Turkcell!

Reklam kampanyası bence çok güzel! 7''den 70''e herkesi gönlünden yakalayan bir iş… Mutlaka ülke dışına da taşınmalı o reklam panoları! Hatta "Seni Seviyorum", "Çok Özledim" gibi de çeşitlendirilmeli… Umarım söylenemeyen bir çok söze tercüman oluyordur! Dili dönmeyenlere vesile olmuştur… Hayatı ne kadar sevgiyle yaşadığımızı ve o sevgiyi ne kadar paylaştığımızı bizlere hatırlatan bu sözler, inşallah sadece telefonlarda da kalmaz… Fotoğraflardır elbet yıllar sonra bile yaşanan sevgilerin kanıtı ama maalesef sevginin yarını yoktur! Sevginin ihtiyacı hep bugündür!… Emin olun şu sıralar sokaklarda adım başı gördüğünüz bu kelimeleri özgürce ve gönülden söyleyebildiğiniz sürece sevginiz değer kazanır ve hep hatırlanır! Unutmayınız ki; sevgi sözdür ve bu sözler de sevginin en temel kaynağıdır. Marifet, sadece sevmek ve sevilmekte değil; o hisselerin hakkını da verebilmektedir… Çünkü marifet iltifata tabi olduğu gibi, iltifat görmeyen marifet de her zaman zayidir!

Siz ilk hangisiyle karşılaştınız?

Benim karşıma ilk "Canım" çıktı mesela! İddiaya girdim sonra kendimle yollarda… İlk göreceklerim acaba hangisi olacak diye?… Hepsini defalarca gönlümce söylediğimi fark ettim! Peki ya siz ilk hangisine denk geldiniz? Bilemiyorum tabii senin köyünde var mı, yok mu ama İstanbul''da olmanın en güzel tarafı bu işte! Her adımda bir sevgi saklı bu şehirde… Şimdi sen de her neredeysen ilk dışarı çıktığında o kelimeleri arasın gözlerin! Mesela bugün, şimdi hatta… Göz göze geldiklerinin umarım bir karşılığı vardır hayatında… Hele hele hepsi de yanı başındaysa, ne mutlu sana!

En büyük mutluluk, O''na söylediğin sözlerin önce seni mutlu etmesidir!
12 years ago
Bugünlerde her yerde benden bir şeyler var...
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset