|
Kılıçdaroğlu 28 Mayıs’ta 2’nci turda da kazanamayınca yurt dışına kaçmayı mı düşünüyor?

Yüksek Seçim Kurulu, sayılan oyların ardından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na 2 buçuk milyondan fazla oyla yüzde 5 oranında fark attı. Bu kayıptan sonra Millet koalisyonunun adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından seçmenlerine mesaj vermeye devam etti. Son paylaşımında seçim öncesi verdiği mesajlarda sakinliğiyle dikkat çeken Kılıçdaroğlu’nun 14 Mayıs hezimetinin ardından oldukça gergin olduğu görüldü. Kılıçdaroğlu, masaya vurarak “Buradayım be buradayım” dedi. Muhalefete yakınlığıyla bilinen Sözcü TV’de canlı yayına konuk olan Ersan Şen, Kılıçdaroğlu’nun videosunu yorumladı.

2 HAFTA SONRA KAZANAMAYINCA KAÇACAKSIN BAŞKA ÇAREN YOK

Kılıçdaroğlu’nun seçim çalışmaları boyunca birçok hata yaptığını belirten Şen, şunları söyledi; Masaya yumruğu vuruyor, kaçmadım diyor. Sana kimse kaç demiyor ama 2 hafta sonra kazanamayınca kaçacaksın. Başka çaren yok, bu ortamda seçimi kazanamıyorsan sana bu bedeli ödetirler.!

FATİH PORTAKAL GAZETECİLİK MASKESİ ALTINDA FAALİYET GÖSTEREN TROL MEDYA TETİKÇİSİ Mİ ?

Sözcü TV’nin sözde anchormanı kirli ağzı ile özellikle yerli ve milli unsurlara çirkef saçan iftira atan CHP’nin Trol ordularına hedef gösterip ‘kişilik ve itibar suikastçılarına’ havale eden bir medya tetikçisi olan Fatih Portakal’dan bahsediyorum. Bu tetikçi 14 Mayıs 2023 çifte seçimlerinden önce haddini öylesine aştı ki kendi çevresindeki FETÖ ve YPG/PKK terör örgütleri ve CHP’ Amozon Trol ordularını ve tehditlerini görmezden gelip bir tek eleştiri getiremezken yerli ve milli unsurlara kumandalı bir şekilde saldırmaya devam etti. Bu konuda örnekler verecek olursak:

Ermeni Diasporasının telegram kanallarının sürekli paylaştığı, CHP’nin trol ordusunda örtülü olarak faaliyet gösterdiği yönünde güvenilir kaynaklarca iddia edilen dezenformasyon ustası Fatih Portakal’ın videosu sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Fatih Portakal “Türkiye ve Azerbaycan arasındaki yakın ilişkiden manidar bir şekilde rahatsız oldu! Azerbaycan’dan Türkiye’ye dost olmaz. Dostumuz yok. Siz bakmayın Aliyev’e. Azerbaycan’dan Türkiye’ye dost olmaz. Ne Rus’tan dostumuz olur ne Amerikalıdan dostumuz olur, ne Suriye’sinden ne İran’dan osundan busundan Azerbaycan’dan filan hiç kimseden Azerbaycan’dan hiç olmaz, sadece KKTC’den dostumuz olur. İfadelerini kullandı veya kullandırıldı.

Fatih Portakal’dan “Bayraktar ailesine iğrenç iftira? Kemal Kılıçdaroğlu ile Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar arasındaki ABD’li şirket polemiğine enteresan bir şekilde Fatih Portakal da dahil oldu. Portakal, sosyal medyada yaptığı iğrenç paylaşımda “Bir damadını aile kontenjanından bakan yapan Erdoğan, sanayi ile uğraşan diğer damadının mı önünü açmayacak? Nepotizm deniyor buna. Beyler! Demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğalgaz müjdeleri sonrası rahatsız olanlardan biri de yine Fatih Portakal’dı. Portakal’ın paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından tepki geldi. Az kaldı. Sırada, ‘Bir ay kiraları devlet karşılıyor’ vaadini duyacağımızı düşünüyorum. Ha gayret!” ifadesi ise enteresan ve devleti küçük düşürmeye yönelik bir eylem tarzıydı.!

Fatih Portakal’ın Ak Parti ve Cumhur İttifakını destekleyen DSP Genel Başkanı Önder Aksal’ı ‘Ahlak yoksunu olarak suçlaması ve iftira atması, üzerine Önder Aksakal Trol Medyası olarak nitelendirdiği FOX TV ve Sözcü TV’nin Millet İttifakına verdiği büyük destekle ABD’nin çıkarları için konuşlandırıldığını kamuoyuna açıklamıştı.

Memleket Partisi Genel Başkan’ı Muharrem İnce’nin kendisine kaset kumpası kuranların FETÖ’cüler olduğu ancak medyada bu alçak iftira ve kumpas kasetini yayanların CHP’li eski arkadaşları olduğu iddiası ile FETÖ -CHP iş birliğini kastetmesi üzerine yine devreye Fatih Portakal girerek Muharrem İnce’nin çok sinirli olduğunu kimsenin kendisine parmak sallayamayacağını iddia etmiş İnce’nin siyasette yalnızca bir köpük olduğunu belirterek aşağılamıştı.

Tüm Kamuoyunun yakından takip ettiği gibi Yeni Şafak Gazetesinde 10.05.2023 tarihinde kaleme aldığım” İstanbul mitingine Pentagon kontrolündeki Twitter’dan kalleş saldırı ve skandal sansür! Başlıklı köşe yazım Trol medyası ve tetikçisi Fatih Portakal tarafından hiç araştırılmadan şahsım ile ilgili açıklayacağı konuda tarafımdan bilgi alınmadan veya sorulmadan ‘’ yalnızca ‘’Twitter kapatılsın ‘’ sözlerim alınarak şahsıma karşı itibar ve kişilik suikast’ı uygulanmıştı. Trol medyası ile irtibatta olduğunu düşündüğüm isimleri tarafımdan tespit edilen şüphelilerin sosyal medyada hatta ikamet ettiğim apartmanda bile aleyhimdeki sözleri ve sataşmaları bu trol ordusunun illegal faaliyetlerde sınır tanımadığının işaretlerini veriyordu.

Medya Trolü ve tetikçisi Fatih Portakal, Ak Parti’nin İstanbul Mitingine katılan milyonlarca insanın Pentagon’un kontrolündeki Twitter tarafından milli iradeyi hedef alan alçak ve kalleş organize bir saldırı düzenlenmesine, FETÖ ve PKK yanlısı hesapların öne çıkarılmasına, çeşitli iftira kampanyaları ve kara propagandaların yayılmasına karşı Twitter’in bir müddet kapatılma talebimi görmezden gelerek, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın FOX TV ve Sözcü TV’nin Millet İttifakına verdiği büyük destekle ABD’nin çıkarları için konuşlandırıldığı iddiası açık bir şekilde teyit edilmiştir. Bundan sonra görev yargıda. İnşallah!

#Kemal Kılıçdaroğlu
#Recep Tayyip Erdoğan
#cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur
#Fatih Portakal
#FOX TV
#Sözcü
#PKK
1 yıl önce
Kılıçdaroğlu 28 Mayıs’ta 2’nci turda da kazanamayınca yurt dışına kaçmayı mı düşünüyor?
Ney"in sırrı
Halep’e ateş yağarken bir Ramazan günü
Bereket
Azınlığın zenginliği ile 1 Mayıs'ın yoksulluğu
Tadımlık hile