|
Yazıcıoğlu suikastında sır kalan, çözülemeyen gerçekler?

FETÖ 15 Temmuz sonrası Türkiye’nin önüne gerçek yüzü ile bir cinayet şebekesi olarak çıktı. Emperyalist güçlerin Türkiye tetikçisi olarak kaza süsü verilmiş siyasi suikast, cinayet soruşturmalarının FETÖ’cü savcılar tarafından araştırılması neticesi kurgu kumpaslarla üstlerinin örtüldüğü, delillerin yok edildiği suçsuz kişilere kumpas kurularak adaletin zedelendiği ortaya çıkarıldı. Maalesef aynı yöntem ve sistem BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehit edilmesi olayında da yaşandı. Üstelik Türk milletinin sevgisi ve güvenini kazanmış Yazıcıoğlu FETÖ’nün organize bir operasyonu ile şehit edildikten sonra olaya el koyan MİT TIR’ları ihanet davasının savcısı halen FETÖ’den tutuklu Özcan Şişman ve kararlarda isimleri bulunan bazı hakim ve savcılar da Yazıcıoğlu suikastını da örttüler. Yazıcıoğlu suikastı da Hablemitoğlu suikastı ile aynı akibeti paylaşarak arka planları çözülmüş gibi görünüyorsa da sır kalan gerçeklerin çözülememesi veya çözülmemesi nedeniyle sır kalmaya mahkum görünüyorlar!

BBP LİDERİ MERHUM YAZICIOĞLU’NUN ÖLÜM EMRİNİ TERÖRİST BAŞI GÜLEN ADİL ÖKSÜZ’E NEDEN VERDİ

Gülen yapılanmasına dair ilk ‘devletin içindeki çete’ sözünü kullanan Yazıcıoğlu, ‘Devletin içinde, millet imkânlarıyla kabadayılık yapan bu çetenin anasını okurum’ demişti. Yazıcıoğlu’nun, Gülen yapılanmasına her zaman karşı olduğunu anlatan yazar Mehmet Koçak, olası suikast nedenleri olarak Gülen’in desteklediği bir partiye Özal'ın ısrarına rağmen Yazıcıoğlu’nun katılmayıp karşı çıkması, BBP yönetimine FETÖ’cüleri sokmaması olabileceğini belirterek şu bilgileri verdi: “Ölümünden önce, Gülen’in adamları Yazıcıoğlu ile görüşmek istediler. Yazıcıoğlu bana, Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın Gülen’in de desteklediği bir partinin kuruluşuna kendisinin de katılmasını ve Anadolu’da destek istediğini anlattı. Muhsin Bey, ‘Gülen’in farklı ülkelerin istihbaratlarıyla ilişkisi var’ diyerek buna kabul etmemiş. Özal da bunun farkında olduğunu ama Gülen’i ABD yerine Türkiye’nin kullanmasını sağlamaya çalıştığını söylemiş ama Yazıcıoğlu yine kabul etmemiş. Yazıcıoğlu, Gülen cemaatinden çok eğitimli ve yetenekli isimlerin BBP’ye üye olup partiyi ele geçirmek istediklerini ama kendisinin ‘Aramızda olabilirler ama yönetim kadrolarında olmalarını sürekli engelledim. Sızmalarını engellediğimi için Gülen beni sevmiyor’ dedi.” Koçak, Yazıcoğlu’nun Gülen ve etrafındaki isimler için kendisine “Fetullah Gülen’in bir proje olduğunu, adımın Muhsin olduğu gibi eminim” dediğini de belirtti.

FETÖ’NÜN KUSURSUZ SUİKAST PLANINI GAZETECİ İSMAİL GÜNEŞ Mİ BOZDU?

Eşinin otopsi raporuna dikkati çeken Yasemin Güneş kusursuz bir suikast planını İsmail Güneş’in bozduğunu söyledi: “Eşim helikopter düştükten sonra 4-6 saat içinde ölmüş. Cenazesi kazadan 5 gün sonra 600 metre uzaklıkta bulundu. Telefon konuşmasını hatırlayın helikopterin içinde sıkıştığını söylüyordu. Sökülmesi zor olan koltuğu söküp nasıl uzaklaşır. Fotoğraflarda eşimin üzerinde 20 cm kar var ama koltuk tertemiz. Çenesinin ve kaburgasının 4 yerinden kırık olduğu uzun süre bizden saklandı. İsmail’in telefon konuşmasında sesi düzgündü. Çenesi kırık olsa öyle konuşamazdı. Kaburgası kırık olsa nefes alışından anlardık ve 600 metre ilerleyemezdi. Çok konuşulmadı ama olaydan sonra siyah kıyafetli adamlar öldürmüşler. Naaşının bulunduğu gün helikopterin cihazları da çalındı.” Yazıcıoğlu’nun bulunduğu helikopterin havada FETÖ’cü pilotların kullandığı F16 ve F1 savaş uçaklarının yarattığı türbülans ile düşürülmesi sonrasında Yazıcıoğlu’nun çok ağır yaralı olarak helikopter enkazından çıktığı düşen helikopterde bulunan İHA muhabiri İsmail Güneş’in 112 acil servisi telefonla araması sonrası yapılan konuşmalardan anlaşılmaktadır. FETÖ militanları bu telefon görüşmesinden Yazıcıoğlu’nun ölmediğini öğrenerek kısa süre içinde Avrupa Gladyosuna ait iki helikopter ile düşen enkazına ulaşmış bir ekip helikopter içindeki kara kutu diyebileceğimiz parçaları sökerken diğer ekip Yazıcıoğlu ve gazeteci İsmail Güneşi helikopter enkazından çıkararak işkence ile öldürmüş veya donmaya terk etmişler sanırım. Ancak Gazeteci Güneş’in çenesi kırılmadan önce bir kez daha Yazıcıoğlu helikopterde mi sorusuna Güneş bu kez helikopterde ancak ölü cevabı sır olarak kalabilir. Cevabından sonra İsmail de Yazıcıoğlu ile birlikte FETÖ militanları tarafından işkence ile katledilmişler. Yalnız Muhsin Yazıcıoğlu’nun işkence görüntüleri kasete alınarak FETÖ elebaşı alçağına ulaştırılmıştı.

KAMERADAKİ SIR GÖRÜNTÜ

İsmail Güneş’in kamerasındaki görüntülerin Genelkurmay’a teslim edildiğini anlatan acılı eş Yasemin Güneş, siyah giyimli adamların yer aldığı kayıtların sümenaltı edildiğini söyledi. O görüntüleri izleyen gazeteci baba-oğulun peş peşe öldürüldüğünü belirten Güneş “Ayrıca ölenlerin hepsinin kanında yüksek oranda karbonmonoksit gaz çıkması düşündürücü. Bu dosya sadece benim değil, bu ülke için çok önemli. Gizlenen dosyadan darbe çıktı. Bu davayı çözmeyenlerin ellerinde 250 kişinin kanı var” ifadelerini kullandı.

YAZICIOĞLU’NUN HELİKOPTERİNİ DÜŞÜREN JETLER DE DÜŞTÜ!

Savcılık tarafından yürütülen gizli soruşturma devam ederken Yazıcıoğlu’nun avukatı önemli bir iddiada bulundu. Avukat Ekici, o jetlerle ilgili de ilginç bilgiler verdi: “Herkesin bildiği gibi Suriye semalarında F4 savaş uçağımız düşürüldü. Uçağımız düşürüldükten sonra bize içerdeki bir kaynaktan bilgi geldi. Suriye’de düşürülen F4’ün Yazıcıoğlu’nu taşıyan helikopterin düşmesine neden olan uçaklardan biri olduğu, diğer iki jetin de düşeceği bilgisi verildi. Savcılığa araştırma yapmasını talep ettik. İddiamızı afaki bulup, işlem yapmadı. Ancak ilerleyen zamanda Merzifon’dan Kalkan bir adet F16 Osmaniye’de, Erhaç’tan kalkan bir F4 ise Kangal’da düştü. İddiamız düşen 3 jetin, Yazıcıoğlu’nu taşıyan helikopterin düşmesine yol açan uçaklar olduğu. Savcılık’tan resmi araştırma talep ettik. Araştırma devam ediyor.” Ancak gizli bir soruşturma olduğu için sır kapsamında kalabilir!



#FETÖ
#Muhsin Yazıcıoğlu
#Bülent Orakoğlu
1 ay önce
Yazıcıoğlu suikastında sır kalan, çözülemeyen gerçekler?
Kamu tasarrufu
BİT’lere kadrolu işçi alımında acilen tedbir alınması gerekiyor
Tarih bizi çağırıyor ama biz birbirimizle boğuşuyoruz!
İYİ Parti kongresinin kazananı kim
Şule öğretmen ve yeni maarif modeli