|
“Bugün tevâzu günüdür”
Elbet unutmuyoruz hiçbir suçumuz olmadığı halde, teröre bulaşmadığımız halde, sınav sorularında usulsüzlük yapmadığımız halde, Çözüm Süreci'ni manipüle etmediğimiz halde, kaosa davet etmediğimiz halde, devleti dinlemediğimiz halde, PKK'ya istihbarat vermediğimiz halde, milletten alıp tek bir zümreye emanet etmediğimiz halde, yalan habercilik yapmadığımız halde, iftira atmadığımız halde, ülkemize savaş açmadığımız halde “YARGILANACAKSINIZ!” diye bağıranları unutmuyoruz. Tehdit edenleri unutmuyoruz, küfür edenleri unutmuyoruz.

Unutmuyoruz, terör olaylarına destek verdiği için kınadığımız holding medyanın hakkımızda açtığı davaları, sosyal medyada linç ettirmelerini, ifadelerimizi kırpmalarını, fake hesaplardan algı yönetimi yapıldığını unutmuyoruz.

Unutmuyoruz…

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı unutmuyoruz.

Kurban dağıtırken arkadaşlarıyla birlikte vahşice katledilen Yasin Börü'yü unutmuyoruz.

PKK'nın bomba ile katlettiği 13 yaşındaki Fırat Simpil'i unutmuyoruz.

PKK'nın katlettiği 8 yaşındaki Elif Şimşek'i unutmuyoruz.

Unutmuyoruz, Dağlıca Baskını'nı, 16 erin şehit edilmesini unutmuyoruz.

Aytaç Baran'ı nasıl katlettiğinizi unutmuyoruz.

Unutmuyoruz, iki polisi uykusunda nasıl katlettiğinizi unutmuyoruz.

Barajı geçtiğiniz halde kan akıttığınızı, siyaset yerine terörü tercih ettiğinizi unutmuyoruz.

Esed ve İran'dan aldığınız akılla bu ülkeye ettiğiniz ihaneti unutmuyoruz.

Kırık bir camın önünde feryat figân edip, onlarca şehit için sessiz kaldığınızı unutmuyoruz.

PKK terörü sonucu öldürülen insanlardan bahsederken, katili PKK'nın adını anmayıp, sanki fail yokmuş gibi “hayatını kaybetti” ifadeleriyle gölge haber yapmanızı unutmuyoruz.

Bankadan, gazeteden esirgemediğiniz cevşeni bu ülke için hayatını veren şehitlerden nasıl esirgediğinizi unutmuyoruz.

Esed'i, Almanya'yı, Putin'i, İran'ı arkanıza alıp bu ülkeye ettiğiniz ihaneti unutmuyoruz.

Reyhanlı'da göz göre göre 53 kişiyi nasıl öldürttüğünüzü, bu ülkeye DAEŞ iftirası attığınızı, MİT TIR'larına çektiğiniz silahları…. Bunların hiçbirisini unutmuyoruz.

Türkiye halkı bunların hiçbirisini unutmuyor!

Unutmadığımız gibi sizler de unutmayın; tüm yaptıklarınıza, gayr-ı meşru eylemlere, gayr-ı ahlâki siyasete rağmen sizin gibi nefret, öç, intikam, yalan, iftira gibi çirkeflikleri değil, hukuki ve demokratik yolları kullanarak, sandık üzerinden size bunları unutmadığımızı gösterdiğimizi unutmayın.

Eğer, aldığınız emperyalist desteğe rağmen, maddi ve manevi olarak fonlanmış birleşik ittifaklarınıza rağmen neden başarısız olduğunuz sonucunu düşünürseniz, bu sonucun kendi eseriniz olduğunu da unutmayın. Bu sizlerin yaptığı haksızlığın ve hukuksuzluğun ve zulmün kapınızın önüne bırakılmasıdır.

Türk, Kürt, Ermeni, mülteci demeden tüm Türkiye halkının bu ülkede barış, demokrasi, istikrar, huzur istediğini, bunu size 1 Kasım 2015 günü açık ve seçik bir şekilde ifade ettiğini unutmayın.

Bundan sonra hezimete uğramış muhalefete “Nerede hata yaptım?” sorusunu kendisine sorup, hatalarını telafi yoluna gitmek düşer. Nefret söylemini, küfür etmeyi, halkı aşağılamayı terk etmek düşer.

Seçimlerden çok yüksek bir oy oranıyla çıkan Ak Parti'ye de, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun hatırlattığı üzere “tevâzu” göstermek düşer. Daha çok çalışmak düşer. Ak Parti'ye yakın olan tüm isimlerin Ak Parti'ye hatırlattığı üzere daha kucaklayıcı olmak düşer. Kendisine bir kez daha açık ara destek veren Türkiye halkına hizmet etmek düşer. Çözüm Süreci'ni devam ettirmek düşer. HDP'ye “Savaş istemiyoruz!” diyen Kürt halkını kucaklamak düşer. Yeni bir anayasa yapmak düşer.

Suriye'den kaçan gariban mültecinin duâsını alan, şehit anasının duâsını alan, Kürt anaların duâsını alan, yaşlının, yetimin, gencin, hakkı yenmişin desteğini alan… tüm bu destekler ile %50'ye yakın bir oy alan Ak Parti'ye, zafer benden değil Allah'tandır, diyerek tevâzuyu kaybetmeden, Mekke'ye girer gibi başı önde, hiçbir surette haksızlığa mahâl vermeden yola devam etmek düşer.

Yürünecek daha çok yolu olan ülkemde Rabbim utandırmasın. 1 Kasım 2015 seçim sonuçları; vatana, millete, Gazze'ye, Suriye'ye, Mısır'a, Kobani'ye, Doğu Türkistan'a hayırlı olsun duâlarımla….
#1 Kasım
#Seçimler
#terör
8 yıl önce
“Bugün tevâzu günüdür”
Sor bakalım, deli miyim?
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak