|
Üç sayılık atış, 3 puan
Oyunun 66. dakikasında Mustafa Denizli, oyuna girmesi beklenen Keneth Andersson yerine hiç beklenmedik şekilde Ceyhun'u alınca, yanımdaki Kenan Onuk'a döndüm ve "Mustafa herhalde Ceyhun'u 3 sayılık atış için aldı" dedim.

Ceyhun, genellikle ceza sahası dışından attığı isabetli şutlarla bulduğu gollerle tanınan bir futbolcu. Nitekim oyuna girdikten hemen bir-iki dakika sonra ceza sahası dışından hemen bir şut attı ve bu şut direği yalayarak dışarı çıktı.

İkinci kez topla buluştuğunda oyuna gireli henüz 5 dakika olmuştu ve yine ceza sahası dışından attığı güzel şut ve bulduğu golle Fenerbahçe'ye üç puanı getirdi ve Kadıköy Efsanesi'ni korudu.

Fenerbahçe-Yimpaş Yozgatspor maçı, ligin göze en hoş gelen maçlarından biriydi. Yozgat, dipdiri bir takım, çok koşuyorlar ve güzel futbol oynuyorlar. Skor kimseyi aldatmasın. Maç 0-0 giderken F.Bahçe de güzel oynuyordu ancak karşısında canlı ve defansta çok iyi yer tutup iyi kapanan bir Yozgat bulunca, gol atmakta güzel oynamasına rağmen zorlandı.

Maç boyunca çok iyi kapanan Yozgat karşısında Sarı-lacivertliler yan toplar ve ceza sahası dışından atılan şutlarla gol aradı.

Fenerbahçe'nin oynadığı oyun düzeni, Andersson'u aratan bir oyun düzeniydi. Ancak Mustafa Denizli, çok ilginç bir tercihle Andersson'dan önce Ceyhun'u oyuna aldı ve ceza sahası dışından atılacak isabetli şutlarla gol bulma tercihini kullandı. Mustafa Denizli'nin "kumarı" veya "maçı iyi okuyuşu" bir kez daha tuttu. Ve, Ceyhun'un "üç sayılık atışı" ile Fenerbahçe, güçlü Yozgat'tan Kadıköy'de 3 puanı aslanın ağzından aldı.

Bu maçı salı günkü Barcelona maçı için hiç kimse ölçü olarak görmesin. Mustafa Denizli her maç farklı bir kadro ve farklı bir oyun anlayışıyla çalıştırdığı takımları oynatan bir teknik direktör.

Salı günü Barcelona karşısında farklı bir oyun anlayışıyla farklı bir Fenerbahçe izleyeceğiz.
#Mustafa Denizli
#Keneth Andersson
#Fenerbahçe
23 yıl önce
Üç sayılık atış, 3 puan
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü
İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle