|
Fenerbahçe'de başkan belirsizliği

Sezon devam ediyor ama Fenerbahçe'nin gündemi başkanlık seçimleri. Bunda sayın başkan Ali Koç'un daha önce de takım şampiyonluk yarışındayken, hatta puan olarak öndeyken de yapmış olduğu açıklamaların da etkisi var. O zaman kendisi aday olmayı düşünmediğini belirtmişti.


Fakat Süper Kupa maçı öncesinde yaptığı açıklamada, "Olağanüstü bir durum olursa kalmayı düşünüyordum. Düşüncemi gözden geçireceğim" ifadelerini kullanmıştı. Bu da özellikle TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile adeta girilen savaşın, 'olağanüstü' bir durum olduğu ve başkanın yeniden aday olabileceğini bizlere düşündürtmüştü.


Nitekim, henüz resmi olarak açıklamasa da sayın başkanın yeniden aday olmaya karar verdiğini duyduk. Bu yüzden sportif direktör Mario Branco ile sözleşme görüşmeleri de başladı. Ayrıca İsmail Kartal ile de yola devam etme düşüncesi bulunuyor.


Asıl merak edilen soru; Sadettin Saran aday olacak mı? Gelen bilgilere göre, ekibi aday olmasını istiyor ama Sadettin Bey henüz karar vermiş değil. Aynı durum Sayın Aziz Yıldırım için de geçerli. Fakat şu anda görünen Ali Bey'in başkanlık için yeniden aday olacağı.



#Fenerbahçe
#Ömer Çelikbaşlı
#Süper Lig
18 gün önce
Fenerbahçe'de başkan belirsizliği
Ekonomik kalkınmada nitelikli işgücünün rolü
Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’nin kamu personeline yansıması (2)
Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi…(3)
Devletsizlik ve ulussuzluk
Yasa ve toplumsal meşruiyet: 28 Şubat