|
Acı, 1 gün sürdü

Kazım Kanat''ın acısını Collin Kazım dindirdi! Fenerbahçe PSV''yi iki tokatta sindirdi!... Demedi demeyin Artur Zico sonunda doğruyu buldu, milleti fıtık eden Kezman da iyi ki ameliyat oldu. Fenerbahçe''nin bu güzel oyunu beni de şair etti!

Bu Fenerbahçe alkışa değer. Zorlanmadan, adamın yüreğini ağzına getirmeden, maça gittiğine insanı pişman ettirmeyen bir futbolla PSV''nin fişini çekti!

Bunu başaran ilk isim Roberto Carlos oldu. Fırtına gibi girdi maça, soldan üç depar PSV''nin solu felç! Kontrasında Gökhan Gönül ve Colin Kazım hallaç pamuğu gibi attı rakibini... PSV şaşırdı! Ancak PSV de Liverpool''un yanında solda sıfır bir takım onu da kulaklara üflemek gerek!

Zico''nun ısrarı Deniz''i azdırdı

Fenerbahçe, Deniz ve Aurellio ile orta alana damga vurunca rakip kıpıradayamadı. Vederson da çarkın dişlisi olunca takım şaha kalktı. Alex bu kez gergef işledi. Takımı yönlendiren paslar attı, tekme yedi, bacak arası attı faulle durdurdular hakem çalmadı... Aşırtma topu gol olsa Alex ağlatırdı milleti...

Fenerbahçe topu öyle çabuk ve hatasız gezdirdi ki PSV''nin presi Philips ütünün buharsızı gibi kaldı. Farfan, Mendez ve Lazoviç''in ayağındaki topları Fenerbahçeliler saniyelerle içinde çaldılar. Yasin ve Edu kuş uçurtmazken, Volkan''ın kalesi ilk yarı tehlike görmedi.

Alex-Semih coştular

Fenerbahçe dans ederek iki gol attı, PSV kalecisi Gomez golleri nasıl yedi anlayamadı. İlkinde Collin Kazım çaprazdan asıldı, kaleci Gomez''le birlikte hamle yapan Marcellis topu kendi kalesine attı. Semih dibinde bitti o vurmasa Semih dokunacak golü atacak! Bu çocuk ilginç! Pinokyo gibi duruyor akıl dolu işler yapıyor. Alex''le uyumu güneş sistemini bozar vallahi!

Golü bulan Fener daha da rahatladı, Alex-Semih rakibi perişan etti. Cetvelle çizilmiş paslar ve Alex''in şeytanı aldatan ''okus-pokus'' pası demarke durumdaki Semih''i pozisyona soktu ve gooool! Etti mi 2... Gol dakikaları 28 ve 30, PSV tuş!

Bu da 8 ama puan cinsinden

Fark açılmadıysa bu PSV''nin şansıdır. Fenerbahçe oyunun her anında rakibinden üstündü, en çok da hatasız oyun dikkatimi çekti. Alex''in sakatlanıp çıkmasından sonra tempo düştü, zaten iki golden sonra ilk yarı oyun bitmişti. PSV''nin son çırpınışları da fayda etmedi ve Fenerbahçe 8 puana ulaşarak bu gruptan çıkmayı alkışlarla hak etti. Mucize olmazsa Fener Şampiyonlar Ligi''ne fiyakayla devam eder. Dikkatinizi çekerim Fener daha yenilmedi!

٪d سنوات قبل
Acı, 1 gün sürdü
Neden Şimdi?
Tevhid risalesi yazan Milli Eğitim Bakanı
Bir Başka Mesele: Kadın ve erkeğin ince ayarları bozuldu
Omelas’ı bırakıp gitmeyenler..
Tek bir zamana/ tarihsizliğe hapsedilmeye başkaldıran adam: Kadir Mısıroğlu