|
Böyle maça can kurban

Gol Hüseyin''den… Hem de 4. dakikada… Bursaspor yaman top oynuyor. Bütün hatlarıyla oyunda var. Kalelerinde İvankov yok Yavuz var. Tek hatası var ötesi başarı… Ömer ikinci baharını yaşıyor. Karşısında ateş parçası Manucho var. Adam zargana gibi tut tutabilirsen ama Ömer havadan yerden Manucho''ya geçit vermiyor. İleri gidiyor kafası direkten dönüyor. Yanındaki İbrahim muhteşem. Milli Takıma aday.

Hele şükür mükemmel bir maç seyrettik.

Lige yeni çıkmış Bucaspor son şampiyonu Bursa''da fena zorladı. Süratli, tempolu, heyecanı bir an düşmeyen sanki La Liga maçı seyrettik. İki takımı da kutluyorum. İki hocayı da kucaklıyorum. Korkmadan, adam markajı verip oyunu bozmadan, topu gevelemeden, pozisyon yaratıp gol atmak için yırtınarak oynattılar takımlarını.

Orta saha tam bir mahşer yeriydi.

Bursaspor''dan; Steinert, Ozan İpek, Bekir Ozan, Hüseyin, sonradan İnsua.

Bucaspor''dan; Mulemu, Musa, Leko, İbrahim Dağaşan sanki tek vücut olup boğuştular. Topa ilk basan olmak için yırtındılar. Çok ince hareketler oldu. Mandy ve Manucho zarif çalımlarla takımlarına katkıda bulundular. Leko iyi bir organizatör. Nerden bulmuşlar bunları.

Bursaspor''un ilk 11''inde Sercan ve Volkan Şen yok!

İkinci yarı Sercan bir dizi çalımdan sonra vursa gol olacak İnsua''yı tercih edince garanti gol kaçtı. Maç su gibi aktı gitti Bursaspor kayıpsız liderliğe devam etti. Helal olsun.

Eh, Bucaspor''a da helal olsun. Ligdeki ilk yılında yüz yıllık takımlara da örnek olsun.

14 yıl önce
Böyle maça can kurban
İslâmî hareketten kavramlar savaşına…
Yaşama Sanatı ve Sinema
Bizim sorunumuz ne?
İran’da değişimin ayak sesleri…
İslâmcılık, milliyetçilik ve tam bağımsızlık