|
Grupta lider, futbolu keder!

Galatasaray kabında eriyen dondurma gibi. Ya da dalında çürüyen mürdüm eriği… Bundan sonrasını gelin siz tayin edin. Koca ilk yarı bırakın tehlikeyi, insana heyecan verecek tek aksiyon yok! Sanırsınız uyurgezerler takımı. Ekim ayı başından beri manzara bu!

Rakip Panathinaikos''un da elinde kozu yok! O da sadece mücadele ediyor. Cisse''nin ahı gitmiş vahı kalmış. Karagounis mazgala düşmüş kedi… Biraz Rukavina biraz da Vintra… Savunmaları sert ve rakibe yakın. Arda, Nonda aralarında kayboldu. Yunan takımı gel beni yen diyor ama kiminle…

Pasif ilk yarıda bir gol var Mustafa Sarp''tan o da ofsayt! Yardımcı hakemin iptal kararı doğru.

Arda ve Kewell da birer sarı gördüler. Yok yere… Düşünün artık!

Tek gayretli adam beğenilmeyen Elano. Daha ilk dakikada kendi kalesine kadar adamını kovaladı gole mani oldu, sonrasında çok koştu, alan değiştirdi, boşluklara kaydı ama bir türlü pas alamadı. Aldıklarını da adrese teslim kullandı. En iyisi Elano. Hiç olmazsa hem rakip kovalıyor hem atak için çareler deniyor ama takım onunla kopuk!

Camdan adam Gökhan Zan 25''te sakatlandı Barış girdi Mehmet Topal savunmanın göbeğine kaydı. Nonda''yla bir, Barış''la ikinci pozisyonu harcadık devreye golsüz girdik!

Onlar attı ferahladık!

Galibiyet için çok adamla rakibin üzerine gitmek gerek. Ara ara iki üç dakika tempolu baskı kuruyoruz sonrasında mayna… Galatasaray topu rakip kaleye hızlı götüremiyor, hep yana, geriye varyete… Keita şart ama kim çıkacak?

Duran top beklerken frikik kazandık, Arda kaleye doldurdu, kale önü mahşere döndü Mustafa Sarp vurdu kendi kalelerine attılar ferahladık!

Golden sonra Panathi saldırdı ama püff!

Rijkaard, Keita''yı aldı Kewell''ı çıkarttı. Yazık! Galatasaray çok forvetle daha etkin. Rakibi o zaman bunaltıyor. Rijkaard da haklı bu kadronun açmazı bu. İyi adamların hepsi aynı anda oynayamıyor. İhtiyaç fazlası oyuncu çok. Bu düzende yavan olan bir şeyler var. Takım bir türlü ofansif yönde işleyemiyor. Baroş''un olmaması da tempoyu düşürüyor. Atakları sürükleyecek isim Baroş. Elano''nun alan boşaltması da olmasa takım yerinde sayacak. Mehmet Topal''ın yaptığı da penaltı değilse hakem de gerçekten adı gibi koca Bebek!

N''etçe itibariyle galibiyet geldi, grup liderliği garantilendi ama bu oyun da kesmedi!

14 yıl önce
Grupta lider, futbolu keder!
27. madde
İsmailağa buluşması
Nezahet, Zarafet ve Nezaket...
İmalat PMI, kredi kartı harcamaları ve Fed
Kim bu çılgın tüketiciler