|
İnanılmaz bir maç

Kewell bir gol kaçırdı ki inanılmaz. Galatasaray yine soldan şiir gibi aktı. Arda, Ayhan''ı kaçırdı. Ayhan mükemmel ortaladı, Kewell kabak gibi kalede kaleciyle karşı karşıya kaldı, top inanılmaz bir şekilde yan direkte patladı, öbür direğin dibinden dışarı çıktı.

Kaçan bu gol inanılmaz...

Arkasından hakemin çaldığı! bir penaltımız var inanılmaz...

Hakemin göstermediği kartlar var inanılmaz. Jurietti ikinci sarıdan atılmalıydı.

Yan hakemlerin çektiği bayraklar var onlar da inanılmaz...

Ardından Mehmet Topal, Ayhan ve Barış''ın baskısı inanılmaz...

Defansın başarısı inanılmaz...

Galatasaray gol bulamadan devreyi, iki tane sallamadan maçı bitirdiyse inanılmaz...

Bordeaux yalan rüzgarı

Bir gün önce sizlere nasıl bir Bordeaux çizdiysem çıktı. Çok çabuk oynadılar, çok çabuk atağa çıktılar ama gol atamadılar. Chamakh ve Cavenaghi''nin çarpraz koşuları, sahte Zidane Gourcuff''un Mehmet Topal karşısındaki aczi, ön liberodaki Diarra''nın çaresiziliği ve debelenen Wendel''in düştüğü durumlar Bordeaux''un yalan rüzgarı olduğunu ortaya koydu ama bunda en büyük pay Galatasaray''ın muhteşem oyunuydu. Demek ki Antalya''ya yenilir ama Bordeaux''a sahayı dar edermişsin.

Savunmamız 10 numara

Başta De Sanctis mükemmel oyun çıkardı. Kendinden emin, takımına güven veren. Zaman zaman dörtlü çoğu zaman üçlü defans yaptık. Barış, Emre, Meria, Servet dörtlüsü gökte yıldız bırakmadı. Her atağa çok adamla çıktık, Jurietti ve Placente''ye sarılar gördürdük. Galatasaray rakibine oyun alanı bırakmadı. Deplasmanda olan takım sanki Bordeaux''ydu. Kalemizi iyi savunduğumuz gibi golden de vazgeçmedik, adamları perişan ettik.

Bravo Skibbe... Baros''u alıp Nonda''yı koyman iyi bir hareketti. Zira Baros karta dik gidiyordu. Kewell da çıktı, Sabri girdi; sağdan su gibi aktık. Kornerle kestiler, kornerden gol kaçırdık. Bu Galatasaray''ı ne kadar alkışlasak azdır. Bırakın içerideki kısır çekişmeyi... Galatasaray Türk''ün gururu. Fransa''da bir keyif akşamı yaşadık. Tek üzüntümüz gol bulamamaktı.

15 yıl önce
İnanılmaz bir maç
Bereket
Azınlığın zenginliği ile 1 Mayıs'ın yoksulluğu
Tadımlık hile
Öğrenci hareketleri: İsrail’e karşı ama düzene karşı mı?
Netanyahu’ya tutuklama tehdidi ve Amerika’nın uluslararası itibarı