|
İyi ki varsın Ayhan!

İzmir Olimpiyat Stadı bir facia. Burada futbol oynamak mümkün değil. Bırak Misimoviç''i, getir bir deve o da bu hendeklerden atlamaz!

Hava güzel ama maçın havası sıfırın altında. Bir tek futbolcu yok ki futbol oynasın, alayı itişiyor. Heyecan da yok tempo da… Top kontrolunun olmadığı sahada tempo mu olur? Yazık ki bu takımlar Süper Lig takımı.

Galatasaray''da Kewell, Misimoviç, Pino, Baroş topla oynayabilen adamlar. Ne mümkün, sadece koşuyorlar. Bu sahada güzel futboldan vazgeçtim pas yapmak imkansız. Çimler kalıp kalıp havada. Savunmalar daha rahat. Dokun topa rakibin pozisyonu bozulsun.

Bucaspor ligin yenisi, bocalaması doğaldır. Ya Galatasaray? Yıldızlar topluluğu takım hayal taciri. Ne kanat akını, ne bir ver-kaç, ne de kaleye şut var. Bol bol kaleci Ufuk''a geri pas var. Bucaspor atamasa sonunda Galatasaray kendi kalesine atacak gibi.

Devre golsüz bittiyse demek futbolculardan hata yapan yok. Zira bu maçta oynayarak gol atamazsın. Meğer ki hata ola!

Rijkaard''la Bülent Uygun''a acıdım. Daha çok da Uygun''a. O her zaman bu sahada…

Buca''ının savunma göbeği Galatasaray''dan yollananlardan kurulu; Tomas ve Orhan Ak. Galatasaray''ın milyon dolarlık forvetleri bunları aşamadı. Komik!

Bucalı forvetler; Mandy ve Manucho güçlü ve çabuklar ancak iki kişiyle bu iş olmaz. Ragıp, Leko ve İbrahim Dağaşan onlara hizmetten uzak.

Maçın en heyecanlı anı Pino''nun dağlara taşlara giden şutuydu, hesap edin gerisini.

Misimoviç''i gören de varsa lütfen emniyete bildirsin ki adamın başına bir felaket gelmesin.

İnsua soldan kayarken bir iki sefer görüldü. Onun da farları yanmıyor.

Kewell nazik bedenini mi sakınsın top mu oynasın.

Arda, Sabri sakat…

Elano ve Lorik yabancının 6''sına takılmış.

Galatasaray''ın iki puanı da çengele takılmış derken o istenmeyen Ayhan baktı ki golcülerinden hayır yok, sıyırdı gözündeki bağı yürüdü Buca''nın üstüne yüceden yüceden… Bir çaktı gol oldu. Golden sonra iki taraf da şuta yattı, Ufuk kurtardı. Galatasaray da üç puanı kaptı. İyi ki varsın Ayhan!

14 yıl önce
İyi ki varsın Ayhan!
Bir Başka Mesele: Sistemi psikiyatr ve psikologlar bozdu
28 Şubat: 18 yıl sonra
“Yeni tarih müfredatı”nda eski hamam eski tas
İslâmî hareketten kavramlar savaşına…
Yaşama Sanatı ve Sinema