|
Rakiplere Melo"dram

Arena''da oyun ortada, kaçırılan net pozisyon yok, karşılıklı ataklar ve çok top kaybı var. İki de sarı kart var; Kulusiç ve Eboue''ye. Ujfalusi, Semih, Muslera ve Necati de sarı karta karşı Terim''den tembihliler; ''Aman haa çocuklar, Fener maçı var!''

Taraftar bomba gibi. Hiç durmadan tezahürattalar... Fener maçına 9 şiddetinde gidecekler ya... Yırtınıyorlar.

Hava soğuk ama saha futbola müsait. Kış günü yemyeşil...

Eboue Galatasaray''ın en iyisi. Gençlerbirliği''nden de Murat Duruer. Hiç durmadan koşan Murat takımına en faydalı eleman. Aslında Gençlerbirliği, Galatasaray''dan çok daha fazla koşuyor ama daha çok rakip sahada olan takım Galatasaray. Boşuna geçen bir ilk yarıda kayda değer başka not yok.

Fark golde değil puanda

Galatasaray, Fenerbahçe maçı öncesi moral arıyor. Üç puanın yanında iyi futbol da olursa Saraçoğlu''na peşin hükümle gidilir. Yani; Galatasaray bu kez rakibine yenilmez!

Mi dersiniz acaba, derken ikinci yarı başında ilginç bir gol geliyor;

Galatasaray, Gençler kalesine çabuk paslarla her zamanki gibi topu gezdirerek giderken Melo ve arkasında Elmander gol pozisyonunda... Yandan kesilen topa Melo adım atarken öylesine vuruyor ki Elmander; ''n''aptın Melo bırak da bana gelsin'' diyecekken top alt köşeden gol!

Yine Melo yine gol.

Rakipler için bu adam tam bir Melo''dram

Melo savunmanın önünde çakılı kalmazsa her maçta gol atıyor. Örnekleri çoğaltabiliriz.

Gol sonrası, takımı ateşleyecek daha Necati var, Selçuk var derken Galatasaray Selçuk''la ikiliyor. Hem de frikikten. Süzme nefaset!... Dakika 58...

Galatasaray iki farklı önde.

Az önce de Riera''nın yerine giren Emre''den boyundan büyük bir şut ve top üst direkte patlıyor. Gol olsa dereceye girer. Galatasaray artık rahat.

Gençlerbirliği ve Fuat Çapa şaşkın. Herve Tum çıkıyor Ersan Martin gole prim olarak giriyor Tum kalsa daha iyi, hiç olmazsa daha güçlü. Gençlerin bu gollerin altından kalkması zor. Hurşut''tan başka tetikçi yok. Yasin, Azofeifa gerisi erken tatildeler.

Galatasaray rölantide oynuyor, Elmander de kenara alınıyor. N''olur n''olmaz!...

Gollerde fark yok ama fark puanda.

Haftaya erken tur gelebilir.

Saracoğlu''nda...

12 yıl önce
Rakiplere Melo"dram
Danslı bir kutuplaşma hikayesi
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit