|
Aferin hepinize!

Seyirci yok, futbol yok. İlk yarıda kaleye giden şut yok…Pozisyon yok. Kaleciler keyiften dört köşe. Direkler arasında yan gelip yattılar. İlk 45 dakikadaki oyuna ''futbol'' diyenin alnını karışlar aklından da kuşkuya düşerim. İki takımın da sakatları çokmuş. Tamam da bu denli de futbolsuzluk olur mu? İki pas yapılmaz mı? İki organize atak geliştirilemez mi?

İlk yarı işkenceydi. İkinci yarıya gözlerimizi çevirdik. Hiç değilse biraz hareketlilik biraz pozisyon vardı. En azından televizyon başındakiler birkaç kez zıplamışlardır. Artık buna bile şükredecek duruma geldik. Vah futbolum vah!

Guti ve Ernst yok. Onların görevleri Fink ve Tabata''ya verilmiş. Fink zaten yolcu. Tabata da öyle gibi. Bu ikiliden ne beklenir? Fiyatlarını yükseltmek için bile kıpırdamıyorlar. Tek olumlu hareketlerini anımsamıyorum. Bu denli yok oluşa şaşırmamak elde değil. Evet genç Ali Kuçik golünü attı. Bu Beşiktaş A kadrosunda üç dört maçından biri. O golle o formaya asılamaz. Ben yeterli bulmadım. Daha iyi işler bekledim. Santrforsuzluk sıkıntısı üst düzeyde. Nobre formayı kapmış. Eh biraz kıpırdasa nasıl olur acaba? Nobre bu futbolla Beşiktaş''ta devamlılık sağlayamaz.

Schuster''e fazla kızamam. Kulübeye baktım içim karardı. Ancak Üzülmez diye biri var neden bu yoklukta Schuster''in yanında oturur. Sol kanat önlü arkalı Üzülmez ile İsmail''e teslim edilemez mi? İkisi birden aynı on birde yer alamaz mı?

Gaziantep''in ölü top dışında gol atma şansı pek yoktu. Beşiktaş bunu bile bile inanılmaz bir ihmalkarlıkla golü yedi. Kaleciden dönen topa sen Beşiktaşlı futbolcular olarak hamle yapmazsan işte böyle kafan önde sahayı terk edersin.

Aurelio''ya özellikle ilk yarıda sinir oldum. Be adam! İleriye dönük hiçbir girişimde bulunmaz mısın? Durmadan yana pas geriye pas. Yan apas, geriye pas. Yetti gari! Dünya futbolunda böylesine bir demodelik kalmadı artık. Beşiktaş''ta forma giyen adamın gözü karşı kalede olacak. Demek ki Aurelio sorumluluk üstlenmiyor. Sorumluluk üstlenmeyen adamında Beşiktaş''ta yeri yok.

Devre sona erdi. Maşallah lider ile fark 14 puan. Bu gerçekten alkışlanacak bir rekor! Bu rekoru kıranları tarih unutmayacak. Aferin hepinize!

13 yıl önce
Aferin hepinize!
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak
Târihin doğru yerinde durmak