|
Ah ah ah!

Evet aynen başlıktaki gibi. O kadar çok ah var ki. Hakan son derece başarılı kurtarışlarla dikkati çekti, sık sık alkış aldı. Ancak yaptığı bir penaltı var ki gel de ''ah ah!'' deme. Rakip düşmek üzere, top dışarı gidiyor, ne gereği var adama yüklenmenin. Deplasmandasın, güçlü bir rakiple oynuyorsun ve bir de hediye penaltı. Olacak iş mi?

Porto, 60''da 10 kişi kalıyor. Beşiktaş için inanılmaz büyük bir avantaj. Ancak sarı kartlı Toraman 66''da öyle bir faul yapıyor ki orta hakem Schuster olsa, o bile ikinci sarıyı gösterir. Haydiiii Beşiktaş da 10 kişi kalıyor. Toraman centilmen çocuk. "Biz öyle bir fazla oynamayı sevmeyiz" diyor. Bizim ''ah''lar devam ediyor.

NİHAT BU KEZ KURTARDI

İkinci yarıdaki Beşiktaş, gözümüzü de okşuyor, gönlümüzü de. Atak üzerine atak yapıyor. Holosko ve Bobo''nun topları gidip direkte patlıyor. 5 cm daha aşağıdan gidemez mi? O top biraz bizi sevemez mi? Gel de koca koca ''ah''ları çekme.

Gözlerimiz hep Nihat''ın üzerindeydi. Schuster hani diyordu ya "Nihat bir maçta da bizi kurtar" İşte dün o gündü. Nihat, yaklaşık 30 metreden öyle bir vurdu ki topu filelerde gördük. Bazuka yanında halt etmiş. Biz yine ''ah'' çektik. Bu kez de "Bugüne dek neredeydin Nihat?" diye. Son dakikada bu kadar ''ah''ın üzerine bir de ''oh be'' dedik. Ersan kale çizgisinden santimle topu dışarı çıkardı. Derin bir nefes aldık.

MİLLİ KAHRAMAN ÜZÜLMEZ

Adana''dan daha dün gelen genç Ersan, Porto''da yüreğini ortaya koyuyorsa Schuster gibi ben de Ersan ile devam ederim. Ne yani Toraman, Zapatocny, Ferrari bu çocuktan çok mu üstün? Üzülmez adeta milli kahraman. Hulk bile illallah dedi. Üzülmez''in karşısından kaçtı, sola geçti. Bobo, bana göre en iyi maçlarından birini çıkardı. Golü yoktu ama topu ileride çok iyi sakladı. İkinci yarıda oyuna giren Holosko, beni çok şaşırttı. Hayret bu kez iyi işler yaptı. İlk yarıdaki Tabata hep bildiğimiz gibi. Bir türlü aşama yapamıyor. Hilbert çizgisini devam ettiriyor. Aurelio''yu pek göremedik. İyi mi oynadı yoksa suya sabuna değmedi mi anlayamadık. Guti için zor bir maç oldu. Adamlar çok iyi pres yapıyor. O preste Guti hatta Ernst bile boğuldu.

Beşiktaş''ın bu sezon deplasmanda oynadığı UEFA maçlarında yenilgisi yok. İşler yolunda. Bu tek puan gruptan çıkmayı iyice kolaylaştırdı. CSKA''nın galibiyeti de ekmeğine yağ sürdü.

14 yıl önce
Ah ah ah!
Biz savunmazsak, o saldırı durmaz
Siyonist “vatandaş” istemiyoruz!
EURO 2024 heyecanıyla
Mösyö Ejder, sessiz ve derinden gider
Müslümanlarda tevhid ve ittihad şuuru olsaydı ne olurdu?