|
Fernandes mutsuz!

''Oynamak istemiyor, mutsuz, keyifsiz'' diyorlardı. Adam bu sezon Beşiktaş''ın en iyisi. Fernandes''ten söz ediyorum. İyi ki mutsuz, iyi ki keyifsiz, ya bir de tersi olsaydı. Gerçekten çok yetenekli. Maça tek başına damga vurmasını biliyor. Top tekniği en üst düzeyde. Ah bir de orta alanda bir başka Fernandes benzeri daha olabilse.

McGregor''a pek iş düşmedi. Kalıbı yerinde. Şöyle bir bakınca güven veriyor. Yenilecek golü yesin ama yenilmeyecek golü de yemesin. Cenk muhteşem kurtarışlar yapıyor, bedava goller yiyor. Umarım McGregor böyle değildir.

Uğur''un fizik kondisyonu henüz yetersiz. Kuvvetlendiğinde daha fazla yararlı olacağı kesin. Uğur''un önündeki Olcay''ın fiziği çok çok iyi. Çok koşuyor, çok mücadele ediyor, rakipten çok top alıyor ancak takımının ataklarında etkili olamıyor. Onu rakip kale önünde hiç etkili göremedim.

Sağ kanatta Hilbert otomatiğe bağlamış. Ne ''5'' olurum diyor ne de ''7''. ''6''dan şaşmıyor. Önündeki Holosko Galatasaray maçındaki performansını çok arattı. Bu kez istirahatteydi. Çocuk çok yorulmuş dinlenmeye geçmiş.

NECİP GÖZ KIRPTI

Batuhan da dayanıklılık ve fizik güç olarak sınıfta kaldı. Topu ileride iyi tutuyor, arkadaşlarına iyi duvar oluyor ancak henüz kilolarından kurtulmuş değil ve de hantal. Batuhan güçlenirse bu takıma çok fazla eli değer.

Necip, dün biraz göz kırptı. Zaman zaman iki yıl önce ile ilgili kısa mesajlar verdi. Necip eski kimliğine kavuşursa Beşiktaş çok rahatlar. Orta alanda hem ofansif hem defansif işleri yapabilicek çapta. Umarım eski kimliğine kavuşur.

Beşiktaş''ta bir başka istikrar abidesi de Sivok. Aynı Hilbert gibi. Rakibi karşısında perişan olduğunu hiç görmedim. Mehmet Yıldız gibi çok güçlü bir oyuncu ile müthiş boğuştu. Çoğu kez de ayakta kalan Sivok oldu.

Karabükspor heralde Beşiktaş''ı kolay lokma olarak görmüştü. Kendi kalelerinden çok Beşiktaş''ta kalesindeydi gözleri. Hep atak düşündüler, hep gol düşündüler. Savunmaya aldırış etmediler. Hiçbir takım savunmasına böylesine vurdum duymaz olmamalı. Ve hiçbir takım Beşiktaş''ı rahat alt edilebilecek bir takım olarak görmemeli. Bu sezon teknik kapasitesi yüksek olmayan fakat her maçta koşan boğuşan bir Beşiktaş izleyeceğiz. Bir kez daha vurgulamak isterim bu skor Beşiktaşlılara her şeyin toz pembe olduğunu vermesin. Bu takımın mutlak surette transfere gereksinimi var.

12 yıl önce
Fernandes mutsuz!
X’e kısıtlama an meselesi
Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek
Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti
Bir bu eksikti...
IBAN veren esnafın katli vacip mi?