|
CHP kültürü ve ahlak bilgisi

Artık hangi radyo kanalındaysam feveran halinde bir adam, kutsal bildiğim tüm değerlerime sövüyor. Sakin kalmaya çalışarak dinliyorum, Mersin''de bir okulda bir müdür varmış. ''Kızlar şu kadar mesafeden yakın durmasınlar erkeklere.'' falan demişmiş. Birine bağlandı telefonda adam, körler sağırlar birbirini ağırlar kabilinden. O da tuttu, ''Bunlar hayatımıza müdahale ediyorlar işte görün, Atatürk kalk, kime diyorum kalksana!'' falan mealinde hükümete yüklendi.

Bu, ''fırsatını kollayan ve de bulunca milletin inancına ağır söven'' anlayışa CHP''den aşinayım. Ama yine de fena sinirlendim. Direksiyonu Mersin''e kıracak oldum, aslını astarını öğreneyim diye, yolu gözüm kesmedi. Neden sonra bahse konu müdürün böyle birşey söylemediğini dinledim kendi ağzından.

Bir saat kadar sonra dost meclisinde nasılsa açık kalmış tvde yine isyan modunda bir çığlık: İçkimize karıştılar!

Dertlerinin ne olduğunu anlayabiliyoruz artık. Seçimler yaklaşıyor ve CHP zihniyeti topyekun saldırıya geçmiş durumda.

Milletin arzusu hilafına ne varsa bayrak haline getirmiş çevreler birleşiyor. AK Parti''yi iktidardan indirmek için her yolu mübah görüyorlar. Olmak ya da olmamak gibi bir anlam yükledikleri seçime, yine millete düşman bir anlayışla hazırlanıyorlar. Bir okul müdürünün söylemedikleri ya da alkol düzenlemesinin batı toplumundaki standartlara uygun hale getirilmesi bahane edilerek toplumun değerlerine hakaret ediliyor.

Kim bunlar?

Grup toplantılarında tam kadro yakaladım, çektim fotoğraflarını.

Kemal Kılıçdaroğlu. Sadece CHP''nin değil, Türkiye''nin gelmiş geçmiş en kifayetsiz muhteris genel başkanı. Herkese çok büyük bir rahatlık ve genişlikle, hiç utanmadan ve yüzü kızarmadan iftira atabiliyor. Bir çırpıda akla hayale gelmeyecek yolsuzluk ilişkileri uydurabilme yeteneği, acaba tecrübeden mi kaynaklanıyor? Kişi, kendinden mi biliyor bu yolsuzluk ağı ilişkilerini? Karşılıksız çekten hüküm giymiş, fezlekelerden kaçan vekillerin dolduruşuna gelerek Kayseri belediye başkanına iftira atıyor. Teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin, resmi belgede sahtecilik suçundan mahkum olmuş, dosyası Yargıtay''da. Yargının iş yüküne duacı. Çok acele seçilmesi lazım, çok acele.

Oktay Ekşi. Yıllarca demokratken, birden bire herkesi şaşırtarak(!) CHP''ye katılan küfürbaz. Gazetesinden milletin temsilcilerine küfür ettiği için kovulmuş bir zavallı. Doğan Grubu''nun CEO''su ilbaşkanı olunca, bunun da milletvekili olması normal. Küfür performansına bakınca partide hızla yükseleceğini tahmin ediyoruz.

Deniz Baykal''ı, Nesrin Baytok''u falan hiç söylemiyorum ha, mübarek gün tadımız kaçmasın.

İşte bu yüksek ahlaklı ekip, bu muhteşem kadro CHP iktidarıyla Türkiye''yi yönetmeye talip. Grup salonunda hepsini birarada görünce duygulandım.

Bizim oralarda bir laf var, hem bu kadroyu hem de bulundukları yeri tasvir eden harikulade bir laf.

O lafı evire çevire ne de güzel yazardım buraya ama, inancım mani.

13 yıl önce
CHP kültürü ve ahlak bilgisi
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü
İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle