|
Derin Almanya, aslında ABD demektir

Batı'da “sosyal demokrasi” denildiğinde ilk akla gelen isimlerden birisi olan Willy Brandt, meğerse kariyerinin başından itibaren CIA'in yoğun maddi desteğiyle “kanatlanmış!” Haber, Der Spiegel dergisinde çıktı. Yayının devamı da gelecek, ayrıntılar açıklanacak!



Bir “Evanjelik” olan Willy Brandt, 1969 ile 1974 yılları arasında Almanya'nın Başbakanı idi. 1964-1987 döneminde Almanya Sosyal Demokrat Partisi'nin (SPD) lideriydi.



“Eski CIA ajanı” Victor Marchetti'nin “The CIA and the Cult of Intelligence” kitabında dile getirdiği iddiaları

1977

'de reddeden Willy Brandt'ın (1913-1992)

yalan

söylediği de ortaya çıkmış oldu! Brandt, o dönemde “Kendisine veya partisine herhangi bir amaçla CIA tarafından para ödenmediğini” dile getirmişti.



Neticede, Derin ABD “Der Spiegel” üzerinden “Brandt bizim adamımızdı” diyor! O vakit mevcut “konjonktüre” bir daha bakmak lazım!



*


Willy Brandt'ın ardından Almanya Şansölyesi olan bir başka SPD'li meşhur politikacı Helmut Schmidt de (1974-1982 yılları arasında başbakandı) bütün hücreleriyle Derin ABD'ye bağlıydı.



1973 yılında David Rockefeller tarafından kurulan Trilateral Komisyon'un

1977

'deki yıllık toplantısı, Şansölye Schmidt'in ev sahipliğinde Bonn'daki Başbakanlık binasında yapılmıştı!



Trilateral'in 2013'teki yıllık toplantısı Mart ayında Berlin'de gerçekleştirilmiştir. “Bonn'dan Berlin'e” çok fazla bir değişiklik yoktu. 1977'deki gibi ön sırada yine “Baronlar Baronu” David Rockefeller oturuyordu! Rockefeller üç gün önce 101 yaşına girdi. Ekim 2009'da New York'ta Mister R.Koch'a “Carnegie Medal of Philanthropy” ödülünü veren Rockefeller'dan bahsediyoruz!



*


Helmut Schmidt, Türkiye'nin AB'ye üye olma “ihtimalini” bile sevmemişti. Türkiye'ye adaylık statüsünün verilmesinin “hata” olduğunu söylüyordu. Dahası “Sevr Anlaşması'nın imzalanmasına rağmen Türkiye'nin bölünmemiş olması da bir hatadır” demişti!



Halid Özkul, “Gizli Ordular” adlı kitabında, Helmut Schmidt'in

“Mischling”

yani

“Alman Yahudisi”

olduğunu işaretlemiştir.



10 Kasım 2015'te ölen Helmut Schmidt, Almanya'da televizyon stüdyosunda sigara içmesine izin verilen tek kişiydi. Tiryakisi olduğu mentollü sigaraların AB tarafından yasaklanması ihtimali üzerine iki yüz kutu sigara stokladığı ortaya çıkmıştı!



*


Almanya Federal Meclisi'nde kısa süre önce kabul edilen Ermeni tasarısını Derin Almanya'nın refleksi olarak işaretliyoruz. Netice alamayacakları bir atraksiyondur. Kahpeliklerini sergilediler aynı zamanda çaresizliklerini de açık etmiş oldular! Yani? Başta Almanya olmak üzere Avrupa'nın mülteciler “meselesi” yüzünden başı bundan sonra “çok daha fazla” ağrıyacak.



Almanya Şansölyesi Angela Merkel'in Derin Almanya'nın “kendisine çizdiği sınırların” dışına çıkabilmesi mümkün değildir. CIA tarafından kurulan Atlantik Brücke (Atlantik Köprüsü) derneğinin üyesi olan Angela Merkel, Aydın Doğan'ın da (Donald Trump'ın ortağı) kankasıdır…



Merkel'in babası bir “Evanjelik” papazı idi!



*


Almanya derin devletinin başında İkinci Dünya Savaşı'ndan bu tarafa “Amerikalı” bir “Baron” vardır! Almanya, ikinci savaşın bitiminden itibaren “ABD'nin Sömürgesi” konumundadır.



Vaktiyle, Almanya Dış İstihbarat Teşkilatı'nı (BND) inşa eden CIA'dir. BND Başkanı Gerhard Schindler, Mayıs 2015'te “İstihbarat alanında ABD Ulusal Güvenlik Dairesi'ne (NSA) bağımlı olduklarını açıklamıştı!



Derin Almanya'yı Atlantik'in öte yanından yöneten Derin ABD, Almanya'nın İkinci Dünya Savaşı sonrasında görev yapmış bütün şansölyelerinin kuklacısıdır!



Brandt, Schmidt, Kohl, Schröder veya Merkel; fark etmiyor!



Yeşiller Hareketi için de durum farklı değildir. PKK yandaşı Cem Özdemir'in eş genel başkanlığını yaptığı Yeşiller Partisi de Washington'a “iliştirilmiş” konumdadır. Ermeni tasarısında başrol oynayan Özdemir, German Marshall Fund Transatlantik üyesidir. GMF, CIA ile bağlantılıdır.



1970'lerden itibaren Yeşiller'in en öndeki isimlerinden olan ve 1998'den 2005 yılına kadar Gerhard Schröder'in hükümetinde Dışişleri Bakanlığı yapan Joschka Fischer; Nisan 2002'de Birinci Bush'a “Atlantik Brücke” ödülü verilirken, ABD eski başkanına bir başka deyişle CIA eski Başkanı'na “övgüler” sıralıyordu!



Fischer, Küresel Baronlar'ın lideri David Rockefeller'ın Onursal Başkanlığı'nı yaptığı CFR'ın (Council on Foreign Relations) Avrupa ayağında yönetim kurulu üyesidir!



Baba Bush, başkanlığının son aylarında aynen şöyle demişti:



“Ülkemizi Hıristiyan-Yahudi birliğinin lideri olarak ayakta tutmaya kararlıyız.”

(24 Ağustos 1992)



Haçlı Siyonist İttifakı dediğimizde “Evanjelizm”i hatırlıyoruz!



Carter, Reagan ve Baba Bush'ın başkanlık dönemlerinde adım adım ilerleyen

Evanjelizm,

Oğul Bush'un başkanlığı ile birlikte

Emperyalizm

ile özdeş hale gelmiştir.


#Sosyal demokrasi
#Willy Brandt
#Cem Özdemi
#Evanjelizm
8 yıl önce
Derin Almanya, aslında ABD demektir
Rabbine hasım kesilen insan!
Sosyal çürüme yazıları 8: Sıkıntı yok cumhuriyeti
Belirsizlik ‘algılamayı’ öldürür
Reisi’nin manidar ölümü
İran bu sancılı günleri nasıl atlatacak?