|
Paspal Numa!...

Ben senin işverenin olan ülkenin bir spor yazarı olduğum için adını da, soyadını da işime geldiği gibi yazdım. Çünkü orta parmağım daktiloya öyle bastı!...

Sen ateşli bir çocuksun. Ama ateşinle Beşiktaş''ı yaktın ve yakmaya devam ediyorsun. Benim Beşiktaşım önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları''nda senin yüzünden en riskli takımlar sınıfına alındı ve bütün maçlarını yüzde 60 dezavantajla oynayacak.

Yani, sen benim takımımı yaktın...

Sen yıldız filan değil, alemci ve sıradan bir siyah futbolcusun. Deden Fransız metrosunun inşaatında çalışmış olabilir. Ama sen benim ülkemin gazetecilerine "Orta parmak harekâtı" düzenleyen bir gariban işçisin. Senin ülkenin benim ülkeme baktığı gibi bakıyorum sana...

Ekmeğini Türkiye''de ve Türkler''den kazanıyorsun. Türkiye''de çalışan bir Fransız işçisisin çok şükür. Senin kazandığın her kuruşta bir Afrikalı''nın karnını doyurmanın gururunu yaşıyorum.

Sen bir habersin. Başlıbaşına bir habersin.

Haber olduğundan bîhaber bir habersin...

İdmana kaykayla gelirsen ben de insanın köpeği ısırması gözüyle bakar ve seni haber yaparım.

Fransız kampına gidip takım arkadaşlarını gammazlarsan, Juri Djoarkaeff ile temasın devam ederse sen benim ülkemde yediğin lokmayı boğazından itmek için kullandığın orta parmağını iyice yaladıktan sonra görevlendirmeni tavsiye ederim.

Benim meslektaşlarıma kalkan orta parmağın senin Fransızlığındır...

Sen, Beşiktaş sayesinde adını biraz duyurmuş paspal bir numasın.

Hâlâ daha sana mikrofon uzatan ve bilgi almaya çalışan meslektaşlarımı üzüntüyle karşılıyor, sabah 5''te bir hayli sarhoşken dövmeye çalıştığın o gazeteci arkadaşlarımı sağduyuya davet ediyorum.

Çünkü sen sıradan bir Fransız paspalısın...

Hesap

Trabzonspor sahada soramadığı hesabı maç sonrası basın toplantılarında soruyor.

Her zaman zarif olabilen Trabzonspor''un en kaba tarafı yerel basının ateşli ve agresif elemanları oluyor. Bizim TSYD de hâlâ uyuyor ve horultusu Trabzon''dan duyuluyor.

ERAT

Fenerbahçe''de generaller hiçbir işe yaramadı. Kupa''yı ERAT yürütüyor. Fenerbahçe''nin yürüyen yıldızların yerine savaşan gençleri koyması için 80 dakika geçmesi gerekiyor.

Oyunda savaşan Türkler Rüştü, Ogün ve Abdullah''ın dışında Serhat, Ali Güneş ve Yusuf maça eklenince Fener uzatma dinlemedi. Ama ne yazık ki, lig maçları 90 dakika oynanıyor...

Naklen yayın halledildi!

Naklen yayın bunalımdan çıktı, kaosa teslim oldu.

Türk Futbol Federasyonu ana görevini yaptı ve kulüplerin çıkarlarını kestirmeden kolladı. Çarşambadan önce sadece kollardı, korumazdı...

Çarşambadan sonra hem kolladı hem korudu...

Bundan böyle tüketici de garanti altına alındı.

Şimdi bütün mesele bugün yayın yetki belgesini nasıl ve kime verecekleridir.

Digital yayın yasak!

Işık TV açık kanal!

Digitürk digital!

Işık TV şifre koysa hani dekoder?

Gördüğünüz gibi mesele halloldu!

23 yıl önce
Paspal Numa!...
Bereket
Azınlığın zenginliği ile 1 Mayıs'ın yoksulluğu
Tadımlık hile
Öğrenci hareketleri: İsrail’e karşı ama düzene karşı mı?
Netanyahu’ya tutuklama tehdidi ve Amerika’nın uluslararası itibarı