|

Yerli telefon markaları ve fiyatları

Yerli telefon markaları ve fiyatları haberimizde. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı konuşmasında Amerikan yapımı elektronik cihazlara boykot uygulaması yapılacağını açıkladı. Iphone telefonlara alternatif, Samsung ve Vestel gibi telefonları alternatif olarak gösterdi. Peki yerli akıllı telefon markaları neler, fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
12:09 - 14/08/2018 Salı
Güncelleme: 12:24 - 14/08/2018 Salı
Diğer
​Yerli telefon markaları ve fiyatları haberimizde.
​Yerli telefon markaları ve fiyatları haberimizde.

Yerli telefon markaları ve fiyatları haberimizde. Akıllı cihazlara global olarak baktığımızda, küresel olarak yüzde 100 yerli üretim ürüne bakmamız oldukça zor. Bir telefon yerli üretim de olsa, yüzde yüz yerli üretim oranını hedeflemek, küresel rekabette neredeyse imkansız. Bunu global markalar da yapmıyor. Örneğin Apple. Bu ideali gerçekleştirmek için piyasa şartlarında anca Samsung gibi işlemcisinden tutun, RAM ve NAND Flash depolama yongalarından, ekran panelleri ve kamera sensörlerine kadar geniş bir yelpazede üretim gücüne sahipseniz gerçekleştirebilirsiniz.

YERLİ TELEFON MARKALARI VE FİYATLARI

Yerli telefon firmalarını incelediğimizde gözümüze ilk olarak VESTEL firmasının üretmiş olduğu “VENUS” modelleri çarpıyor. Yerli üretim konusunda Vestel firmasının ne derece ileride olduğunu ise, piyasaya sürmüş olduğu son Venus modeli olan Z10’un arkasındaki “Made in Turkey by Vestel Electronics” yazısından anlayabiliyoruz.

Vestel telefon fiyatları 600 TL'den başlıyor ve yaklaşık 3 bin TL'ye kadar devam ediyor.

Android One piyasası ile yıldızı parlayan yerli üretici firma olan GENERAL MOBİLE ise çıkarmış olduğu son modelleri GM5 Plus ve GM6 ile hâlâ popülerliğini koruyor. En güncel Android sürümlerini ilk alan yerli cihaz ülkemizde “yerli üretim telefonlar” pazarında büyük pay sahibi.

Bu firmalar dışında TURKCELL, PİRANHA gibi firmalar da yerli üretim konusunda dikkat çekici düzeyde pazara ortak durumda demek yanlış olmaz.

#akıllı telefonlar
#telefon fiyatları
#yerli telefon fiyatları
#yerli telefon markaları
#telefon markaları
6 yıl önce