|

Adana'da bir evde 6 ceset bulunması

Adana'nın Seyhan ilçesinde yeğeni Denizhan Dener'in öldürdüğü kadınla oğlunun cenazesi Hatay'da defnedildi.

Yeni Şafak
14:27 - 5/05/2017 Cuma
Güncelleme: 14:28 - 5/05/2017 Cuma
AA
Adana'nın Seyhan ilçesinde yeğeni Denizhan Dener'in öldürdüğü kadınla oğlunun cenazesi Hatay'da defnedildi.
​
Adana'nın Seyhan ilçesinde yeğeni Denizhan Dener'in öldürdüğü kadınla oğlunun cenazesi Hatay'da defnedildi. ​

Adana Merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde Dener'in kız isteme meselesi yüzünden aralarında çıkan tartışma sonucu öldürdüğü halası Gönül Cengiz ve kuzeni Suphi Cumhur Cengiz'in cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından Antakya Mezarlık Kompleksi morguna getirildi.

Burada kılınan cenaze namazından sonra Cengiz ile oğlunun cenazeleri, Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Cengiz'in eşi Eda Cengiz yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Aynı olayda ölen emekli Vali İsmet Metin, eşi Nurşen ve kızı Senem Metin'in cenazelerinin ise yarın Hatay'da defnedileceği, Denizhan Dener'in cenazesini ise henüz adli tıptan alan olmadığı öğrenildi.

Olay

Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi 64014 Sokak'ta 2 gün önce bir evden silah sesleri duyulduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilmişti. Evin kapısının açılmaması üzerine savcılıktan izin alınmış, Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekiplerinin yardımıyla kapı kilidi kırılarak içeri girilmişti. Evde 6 kişinin cesetlerinin bulunmasının ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi gönderilmişti.

Güvenlik güçlerinin yaptığı incelemede cesetlerin emekli Vali İsmet Metin, eşi Nurşen ve kızı Senem Metin ile Denizhan Dener, halası Gönül Cengiz ve kuzeni Suphi Cumhur Cengiz'e ait olduğu belirlenmişti. Nurşen Metin'in yeğeni Denizhan Dener'in kız isteme meselesi yüzünden aralarında çıkan tartışma sonucu 5 kişiyi öldürdükten sonra intihar ettiği ileri sürülmüştü.

#Hatay
#Adana
#Seyhan
7 yıl önce