|

Ankara'da sel! Ankara Mamak hava durumu!

Ankara Mamak hava durumunu sizler için hazırladık. Ankara'nın Mamak ilçesinde etkili olan sağanak yağışlar su baskınlarına neden oldu. Selde ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Sel nedeniyle birçok araç yollarda kalırken bölgeye de çok sayıda itfaiye sevk edildi. Peki Mamak'ta hava durumu nasıl olacak?

Yeni Şafak
14:31 - 5/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 14:35 - 5/05/2018 Cumartesi
AA
Başkent’te öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış su baskınlarına neden oldu.
Başkent’te öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış su baskınlarına neden oldu.

Ankara Mamak hava durumu haberimizde. Başkent’te öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış su baskınlarına neden oldu. Selde ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Etkili olan sağanak yağışın ardından vatandaşlar da hava durumunun nasıl olacağını merak etti.

Alınan bilgilere göre, Ankara'da öğle saatlerinde başlayan sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi.

Mamak ilçesine bağlı Boğaziçi Mahallesi Neşet Ertaş Caddesi'ndeki seyir ve park halindeki araçlar, cadde üzerindeki Boğaziçi Köprüsünün altındaki geçide sürüklendi.

Olayda onlarca araç kullanılamaz hale gelirken, bazı araçlarda da hasar meydana geldi.

Belediye ve itfaiye ekipleri araçları kurtarmak için çalışma başlattı.

Öte yandan caddeki iş yerleri de selden etkilendi. İş yeri sahipleri dükkanlarını temizleme çalışması başlattı.

Yaşanan sel sırasında cadde üzerindeki direklerden kopan elektrik tellerinden kıvılcımlar çıkması, tehlikeli anların yaşanmasına neden oldu.

Sel mağduru esnaftan Fatih Erdoğan, suyun bir anda geldiğini belirterek, "Yoğun sel araçları sürükledi. İş yerimiz kullanılamaz hale geldi. Yetkililer bölgedeki altyapı sorununu bir an önce çözmeli." diye konuştu.



#Ankara
#Mamak
#Sel
6 yıl önce