|

Diş Teli Kaç Yaşında Takılır?

Ağız ve diş sağlığının çok iyi derecede korunması gerekir.

iLAN
18:18 - 1/08/2018 Çarşamba
Güncelleme: 18:26 - 30/11/2018 Cuma
Diğer
diş
diş
Özellikle küçük yaşlarda alıştırılan diş bakımı uzun seneler aynı düzende devam etmektedir. Ancak doğumsal veya sonradan oluşabilen bazı diş rahatsızlıkları için gerekli ve detaylı önlemler alınmalıdır. Dişlerdeki yapısal bozukluk için diş hekimlerinin önerisiyle
İzmir diş teli
takılma uygulaması gerçekleştirilir. Ortodonti uygulaması ile braket takılmasıyla dişlerdeki yamukluk ve bozukluk belirli bir süre sonra düzelecektir. Bunun için diş hekimleri hastalarına kabuklu ve sert yiyeceklerden kaçınmaları gerektiğiniz söylemektedir.
İzmir Diş Teli Takımında Öncü Olacak

Sağlık merkezimizde ağız ve diş sağlığı konusunda deneyimli doktorla görev almaktadır. Ortodonti braketlerin tamamen diş yüzeyine yapışmasıyla tedavi süreci de başlamış olur. Darbeler veya sert yiyeceklerin tüketilmesiyle bu braketler düşer ve tedavi yarım kalır. Tellerle birbirine tutturulan braketler sayesinde yamulmuş veya şekli bozulmuş dişler daha düzenli hale getirilir. Diş teli ortalama 7 yaşından sonra takılabilir.

Önerilen bazı hususlara dikkat edildiği sürece bu yaş grubunda tel kullanımı daha kolay hale gelir. İzmir’de diş tedavisi ve tel takımı konusunda başka alternatifler aramak yerine sadece bize ulaşarak kaliteli hizmet alabilirsiniz. Öğrenmek istedikleriniz merkeze gelmeden önce implantdisizmir.com adresinden edinebilirsiniz. Diş bakımı ve tedavisi asla geri plana atılmamalıdır. Diş korkunuzu yenmek ve kendinizi daha cesur hissetmek için sağlık merkezimiz gerekli olan her detayı sizlerle paylaşacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Uykuda Diş tedavisi
Diş bakımı aksatılmaması gereken bir sağlık unsurudur. Ağız ve diş sağlığı için gerekli tüm hamleler yapılmalı ve aksi bir durum ile karşılaşıldığında gereken ne varsa derhal uygulanmalıdır. Ancak birçok kişi diş koltuğundan korkar ve diş sorunu son zamana gelene kadar asla diş hekimine gitmez. Bu sebepten dolayı merkez olarak
Uykuda diş tedavisi
yöntemini geliştirdik. Anestezi sayesinde uyutularak diş tedavi aşamaları gerçekleştirilir.

Özellikle çocuklarda uygulanan bu tedavi yöntemi yaşça büyük bireylerde de aktif olarak kullanılmaktadır. İzmir’de genel anestezi ile diş çekimi ve tedavisi bizim farkımız ve kalitemizle daha iyi şartlarda gerçekleştirilmektedir. Diş tedavisi korkusu yaşayanlar için bu yöntem sıklıkla kullanılmaktadır. Diş doktoru fobisi olan bireyler için dişçiye gitmek kabus olmasın diye sağlık merkezimiz İzmir’de gerekli tüm hizmeti sunmaktadır. Bu yöntem sayesinde uyku halindeyken dişlerinizin tüm bakımı ve tedavisi 15-20 dakikada gerçekleştirilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

İzmir En Yakın Dişçi Tercihiniz İçin Buradayız

Diş ve dişeti sorunları için fraklı arayışlara girmeden önce bizimle mutlaka tanışmalısınız. İmplant, dolgu, diş çekimi, kanal tedavisi, uykuda diş tedavisi gibi işlemler tecrübeli diş hekimleri tarafından gerçekleştirilmektedir. Sağlıklı gülüşler ve güçlü dişler için bazı adımları atmalısınız. Bunun için İzmir’de farkımızı ortaya koyuyor ve her zaman yanınızda oluyoruz. Diş doktorundan ve diş koltuğundan asla korkmayın.

Sizin ve ailenizin diş bakımını uzman ellere bırakın. Gece veya gündüz diş sorunu yaşadığınız her dakika 7/24 hizmetinizdeyiz. Diş ağrısı çekmek yerine kliniğimizden her saat kesintisiz hizmet alabilirsiniz. Diş teli dizaynı, diş çekimi, diş dolgusu, implant, kanal tedavi, diş beyazlatma ve kısaca diş bakım unsurlarının hepsi uzman doktorlar tarafından kısa sürede gerçekleştirilmektedir. Gece saatlerinde diş rahatsızlığı çekseniz bile hiç düşünmeden irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Diş hassasiyetinizi kaybettiğiniz an ağrı ve sızı hissedebilir ve tedavi için gerekli olanları uygulatmalısınız. Diş ve diş köküne bakılarak tüm destek anında sergilenmektedir. Diş doktorunuza güvenmeniz daha rahat olmanızı sağlayacak. İzmir bölgesinde diş sorununuz kalmasın diye her türlü desteği ve ilgiyi göstermekteyiz. Diş fırçalamayı ve fırçalatmayı hiç unutmayın.
İzmir en yakın dişçi
arayışınız bizimle son bulacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız;


#doktor
#izmir
#diş
6 yıl önce