|

Clinton seçimlerden sonra ilk kez görüntülendi

ABD'de aylardır devam eden başkanlık yarışı, 8 Kasım'da Cumhuriyetçi aday Trump'ın seçilmesiyle noktalandı. Trump'ın başkan seçilmesinin ardından 'çok üzüldüğünü' açıklayan Clinton, o günden sonra ilk kez görüntülendi.

Yeni Şafak
10:46 - 11/11/2016 Cuma
Güncelleme: 17:57 - 11/11/2016 Cuma
Yeni Şafak
Margot Gerster isimli ABD'li bir kadın, ormanda yürüyüş yaparken seçimi kazanamayan demokrat aday Hillary Clinton ile karşılaştı.
Margot Gerster isimli ABD'li bir kadın, ormanda yürüyüş yaparken seçimi kazanamayan demokrat aday Hillary Clinton ile karşılaştı.

ABD başkanlık seçimleri Cumhuriyeçi aday Donald Trump'ın kazanmasıyla sürpriz bir şekilde sonuçlandı.



Anketlerin, ABD ve batı medyasının yönlendirmesinin aksine, seçimlerden Hillary Clinton değil, Donald Trump galip çıktı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından 'derin bir üzüntü' yaşayan Clinton, o günden sonra ilk kez görüntülendi. Clinton'ın ormanda yürüyüşe çıktığını gösteren bir fotoğraf destekçisi tarafından paylaşıldı. Clinton'ın yorgun ve bitkin görüntüsü dikkati çekti.



Margot Gerster isimli ABD'li bir kadın, kızı Phoebe ile New York'un Chappaqua bölgesinde yürüyüşe çıktığını, ormanda yürüdüğü sırada Hillary Clinton ve eşi Bill Clinton'a rastladığını ve seçim sonuçlarının açıklanmasından bu yana üzgün olduğunu belirterek paylaştığı bu fotoğrafta, Clinton'ları gördüğü içn çok mutlu olduğunu söyledi.




#ABD
#Hillary Clinton
#ABD Başkanlık Seçimleri
7 yıl önce