Hollande'dan ilk açıklama

Yeni Şafak
01:59, 14/11/2015, CumartesiG: Güncelleme: 02:24, 14/11/2015, Cumartesi
Yeni Şafak
Hollande'dan ilk açıklama

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Paris'te bu akşam yaşanan saldırıların ardından ülke genelinde olağanüstü hal ilan edildiğini ve teröristlerin kaçmasını önlemek için sınırların kapatıldığını bildirdi.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande saldırılara dair ilk açıklamayı yaptı.



"Bu akşam düzenlenen saldırının ardından kimin terörist kimin suçlu olduğu çok önemli kurbanları ve yaralıları düşünüyorum ve herkese dayanışma çağrısında bulunuyorum. Büyük bir ülke olarak Fransa'da birlik olmalı herkesi sorumluluğa çağırıyorum.


Bizi korkutmayı başardılar ama herkes üzerine düşeni yapmalı. Şuanda güvenlik kuvvetleri operasyonlara devam ediyor."




Twitter'dan seslendi

Cumhurbaşkanı François Hollande, orduyu seferberliğe çağırdığını resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.









Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026