İngiltere'de cezaevi personeline koruma
04:00, 29/07/2025, SalıG: Güncelleme: 08:14, 29/07/2025, Salı
Yeni Şafak

Fotoğraf: Arşiv
İngiltere'deki hapishanelerde, son bir yılda personele yönelik 10 binden fazla saldırı gerçekleşti. Ülke, cezaevlerinde "kabul edilemez derecede yüksek" seviyedeki şiddet olaylarına karşı şok tabancası kullanmaya hazırlanıyor. Adalet Bakanı Shabana Mahmood, cezaevi personelini güvende tutmaya kararlı olduklarını söyledi. Sky News'in haberine göre, İngiltere ve Galler'deki yetişkin erkek cezaevleri, "Taser" silahlarıyla donatılacak.

Özgün
Adalet Bakanlığı 20 bin personel alacak: Gardiyan (İnfaz Koruma Memuru) alımında KPSS puanı ve başvuru şartları açıklandı mı? İşte KPSS baraj puanı ve detaylar
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.