İsrail Suriye'ye saldırdı: Dört kişi hayatını kaybetti
15:51, 25/03/2025, Salı
IHA

Foto: Arşiv
Terör devleti İsrail'in Suriye'nin Dera iline düzenlediği saldırıda dört kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
Soykırımcı İsrail, Suriye'nin güneybatısındaki Dera ilindeki Koya kasabasını vurdu. Suriye resmi haber ajansı tarafından yapılan açıklamada, saldırıda 4 kişinin hayatını kaybettiği, 1'i kadın çok sayıda kişinin ise yaralandığı ifade edildi. Yerel medyada, İsrail saldırıları nedeniyle çok sayıda kişinin kasabadan kaçtığı kaydedildi.
- İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından ise saldırıya ilişkin yapılan açıklamada, Suriye'nin güneyinde sınıra yakın bir noktada faaliyet gösteren birliklere silahlı bir grup tarafından ateş açıldığı belirtildi. İsrail askerlerinin ateşe karşılık verdiği ve bir dron ile hava saldırısı düzenlendiği ifade edilen açıklamada, İsrail askerlerinin yaralanmadığı bildirildi.
İsrail ordusu, sabah saatlerinde Humus'taki Palmira Askeri Havaalanı ve T-4 Hava Üssü'ndeki hedeflere yönelik saldırı düzenlendiğini açıklamıştı.

Dünya
İsrailli gazeteci: İsrail Gazze'de hedeflerine ulaşamadı

Dünya
İsrail gece boyu Gazze'ye saldırdı: 20 Filistinli katledildi

Dünya
İşgalci İsrail askerleri Batı Şeria'da bir Filistinliyi katletti


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.