|

Trump: Oyun oynanacaksa 2 taraf da oynar

ABD Başkanı Trump, ara seçimler sonrası Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Demokratlar halkın vergileriyle bizi soruşturacaklarını sanıyorlarsa biz de Senato düzeyinde gizli bilgilerin sızdırılması ve başka konularda onlara yönelik soruşturma açılmasını değerlendirmek durumunda kalırız. Oyun oynanacaksa iki taraf da oynar" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
16:09 - 7/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 17:00 - 7/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
ABD Başkanı Donald Trump
ABD Başkanı Donald Trump

ABD'de Kongre ara seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre Demokratlar, Temsilciler Meclisinde üstünlüğü Cumhuriyetçilerin elinden aldı. Senato'da ise Cumhuriyetçiler üstünlüğünü koruyarak yoluna devam etti.

Demokratlara gözdağı
Temsilciler Meclisini kaybeden Trump, Twitter'dan demokratlara adeta gözdağı verdi. Trump açıklamasında,
"Demokratlar halkın vergileriyle bizi soruşturacaklarını sanıyorlarsa biz de Senato düzeyinde gizli bilgilerin sızdırılması ve başka konularda onlara yönelik soruşturma açılmasını değerlendirmek durumunda kalırız. Oyun oynanacaksa iki taraf da oynar"
dedi.


19.30'da açıklama yapacak

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter'dan yaptığı açıklamada bugün TSİ 19:30'da seçimin ardından ilk kez kamera karşısına geçeceğini duyurdu.

Trump, gayri resmi sonuçların gelmeye başlamasıyla ilk paylaştığı mesajda "Bu gece muhteşem bir başarıydı, herkese teşekkürler" demişti.

#Donald Trump
#ABD
#Ara Seçimler
5 yıl önce