|

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi–MEB e-Okul VBS giriş

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi aracılığıyla karnelerinizi almadan not sistemine ulaşabilirsiniz. e-Okul’da son zamanlarda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Okulların kapanacak olması nedeniyle karne notlarını görüntülemeyi isteyen öğrenciler ile birlikte TEOG sonuçlarının da açıklanması sonucu e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’nde aşırı yoğunluk oluştu. e-Okul’da yoğunluğun ardından ise kullanıcılara sistemsel hatalar verilmeye başladı. Sizler de e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne girmek ve TEOG sonuçlarınızı öğrenmek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
07:33 - 1/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:03 - 1/06/2017 Perşembe
Diğer
e-Okul VBS giriş ekranı
e-Okul VBS giriş ekranı

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’nde bugün de aşırı bir yoğunluk yaşandı. Karne notlarını öğrenmek isteyen öğrencilerin akın etmesiyle birlikte bugün TEOG sonuçlarının açıklanması da e-Okul’da aşırı yoğunluğa neden oldu. TEOG sonuçlarını öğrenen öğrenciler şanslı iken karne notlarını görüntülemek isteyenler ise hata kodu ile karşılaştılar. İşte e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ve MEB TEOG sonuçları.

e-Okul ile ne yapabilirsiniz?

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile birçok şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Okulla ilgili tüm gelişmeleri ve ortak sınavları da e-Okul üzerinden öğrenebilirsiniz.

Kısaca bahsedilecek olursa:

Karne notları

Devamsızlık sorgulamaları

TEOG sonuçları

Yazılı sonuçları

Sözlü sonuçları

Haftalık ders programları ve bununla ilgili tüm bilgileri e-Okul üzerinden temin edebilirsiniz.

e-Okul nedir ve nasıl giriş yapılır?

e-Okul MEB tarafından velileri bilgilendirmek amaçlı kurulmuş bir portaldır. Bu portal üzerinde iki ayrı giriş bulunmaktadır. Yönetim Paneli ve Veli Bilgilendirme Paneli olarak iki ayrı oluşturuldu.

Veliler kendilerine ait olan kısımdan giriş yaparak yukarıdaki saydığımız özellikleri gerçekleştirebilirken, öğretmenler ise “Yönetim Paneli” üzerinden giriş yaparak öğrencilerle ilgili bilgileri sisteme aktarabiliyorlar.

e-Okul’a giriş yapmak ise oldukça basittir.

Giriş için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

- “Resimdeki Rakamlar” girilmeli
- “Öğrenci T.C. Kimlik Numarası”
- “Öğrencinin T.C. kimlik numarası”

Bu alanları doldurarak sizler için oluşturulmuş bilgi sayfasına ulaşabilirsiniz. e-Okul’u aynı zamanda mobil cihazlarınızdan da indirerek kullanabilirsiniz.

TEOG sonuçları da e-Okul'da

26-27 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG sınavının sonuçları da e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerindeki yerini aldı. Öğrenciler kendilerine ayrılan yerden sisteme giriş yaparak sonuçlara tek tıkla ulaşabilecekler.

#e-Okul
#e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi
#MEB
7 yıl önce