|

e-okul.meb.gov.tr E-okul VBS karne notları! E okul giriş!

E-okul giriş,9 Haziran 2017 Cuma günü okullar eğitim ve öğretim dönemine ara verecek. Öğretmenler öğrencilerin yazılı ve sözlü notlarını e-okul veli bilgilendirme sistemine (VBS) girmeye başladı. Milyonlarca öğrenci tarafından kullanılan e-okul uygulaması üzerinden öğrenciler daha önce karne notlarını, takdir ve teşekkür belgesi bilgilerini öğrenebiliyorlardı. Öğrenciler ve öğretmenler yazımızdaki bağlantıyı kullanarak e-okul vbs giriş yapabilirler.

Yeni Şafak
19:54 - 14/01/2018 Pazar
Diğer
​e-okul giriş, e okul vbs, e-okul veli bilgilendirme sistemi, e-okul not görüntüleme işlemlerini haberimiz üzerinden sağlayabilirsiniz.
​e-okul giriş, e okul vbs, e-okul veli bilgilendirme sistemi, e-okul not görüntüleme işlemlerini haberimiz üzerinden sağlayabilirsiniz.

e-okul giriş, e okul vbs, e-okul veli bilgilendirme sistemi, e-okul not görüntüleme işlemlerini haberimiz üzerinden sağlayabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere ve öğretmenlerin hizmetine sokulan e-okul ile yazılı notları, sözlü notları, karne notları, taktir-teşekkür belgesi bilgisi, proje ödevi bilgisi ve öğrenci okul bilgilerine bu platform üzerinden kolaylıkla inceleyebilirsiniz.

E-okul uygulamasıyla (TEOG-İOKBS) ve nakil işlemleri, boş kontenjan ve taban puan bilgileri, sınav itirazları giriş ekranıyla gerekli işlemleri yapabilirisinz.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında resmi okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul, ortaokul, imam hatip ortaokulları ve yatılı bölge ortaokullarının değerlendirilmesini sağlayacak "Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standatları Modülü" veri girişine açılmıştır (Veliler, Veli T.C. Kimlik No ve Öğrenci No ile, öğrenciler ise Öğrenci T.C. Kimlik no ve Öğrenci No ile giriş yapacaklardır.

E-okul sistemine nasıl girilir?

MEB tarafından hazırlanan bu uygulamaya, öğrenciler

adresi üzerinden T.C. kimlik no ve şifre bilgileriyle giriş yapabilirler. E-okul veli bilgilendirme sistemi (VBS) ile yukarıda bahsetmiş olduğumuz maddelerin dışında devamsızlık gün sayısını da öğrenmek oldukça basittir.
Okullar ne zaman kapanacak?

2. dönem için 6 Şubat 2017 Pazartesi günü ders başı yaptı. 2016-2017 eğitim öğretim yılı ise 9 Haziran 2017 Cuma günü sona erecek. Yani yaz tatili 9 Haziran 2017 Cuma günü başlamış olacak.

2017-2018 eğitim ve öğretim yılı ne zaman başlayacak?

Gelecek eğitim öğretim yılının çalışma takvimi yayımladı. Buna göre 2017-2018 eğitim öğretim yılı, 18 Eylül 2017 Pazartesi başlayacak, 8 Haziran 2018 Cuma günü sona erecek. 2018-2019 eğitim öğretim yılı ise 17 Eylül 2018 Pazartesi başlayacak.

e-okul giriş, e okul vbs, e-okul veli bilgilendirme sistemi, e-okul not görüntüleme işlemlerini haberimiz üzerinden sağlayabilirsiniz.

#e-okul giriş
#e-okul
#e-okul vbs
#e-okul veli bilgilendirme sistemi
#Milli Eğitim Bakanlığı
#MEB
#e-okul karne notları
6 yıl önce