|

Emin Üstün: İnşaatlar ara vermeden yükseliyor

Finansal piyasalardaki hareketliliğin küresel düzeydeki gelişmelerden doğrudan etkilendiğini belirten Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, şirket olarak bu dönemde durmadıklarını söyledi.

Haber Merkezi
04:00 - 13/10/2018 Cumartesi
Güncelleme: 01:00 - 13/10/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Eminevim projelerine ara vermeden devam ediyor
Eminevim projelerine ara vermeden devam ediyor
Üstün, “Grup iştiraklerinden Eminevim Gayrımenkul Geliştirme’nin Türkiye'nin çeşitli yerlerinde gayrimenkul geliştirdiğini de aktardı.


ÜRETMEYE DEVAM

Her durumda üretmeye devam edeceklerini belirten Emin Üstün konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülkemiz insanının ihtiyacı olan kaliteli yaşam alanları ve ticari projeleri üreteceğiz. İnşaat sektörünün gerekliliklerini, malzeme-yapı ve kalite planlamalarını, teslim süreçlerini müşterilerimizin hiçbir problem yaşamayacağı şekilde dizayn ediyor.”

  • FAİZSİZ ÖDEME
  • Üretilen konutların ve diğer projelerin satışında temel prensip olarak faizsiz satış anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Üstün, alıcıya uygun ödeme koşulları da sunduklarını kaydetti. Şirketin satışı devam eden projeleri ise Ahenk İstanbul, Kadıköy Göztepe, Kocaali Nefes, 5Yüz60 Kurtköy ve Kervansaray Yıldızkent-Erzurum olarak sıralandı.
#Eminevim
#Emin Üstün
6 yıl önce