|

Esnafa halden anlayan kredi

Esnafın acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 36 aya varan vade ile 50 bin TL’ye kadar kredi kullanımına imkan veren VakıfBank "Esnafa Halden Anlayan Kredi” kampanyasını sürdürme kararı aldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:17 - 16/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
 VakıfBank, “Esnafa Halden Anlayan Kredi”kampanyasıyla nakit ihtiyacı olan esnafa çözüm sunuyor
VakıfBank, “Esnafa Halden Anlayan Kredi”kampanyasıyla nakit ihtiyacı olan esnafa çözüm sunuyor

Hazırladığı özel ürün ve hizmetlerle esnafa olan desteğini sürdüren VakıfBank, “Esnafa Halden Anlayan Kredi” kampanyasıyla nakit ihtiyacı olan esnafa çözüm sunuyor. 50 bin TL’ye kadar kredi kullanımına imkan veren kampanyada, uygun maliyetlerle 36 aya varan vadeler bulunuyor.

RAHAT NEFES ALDIRIYOR

VakıfBank’ın “Esnafa Halden Anlayan Kredi”si ayrıca, sabit, değişken ve taksit ertelemeli olmak üzere, üç farklı ödeme seçeneğiyle de esnafa rahat bir nefes aldırıyor. VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ersin Özoğuz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, değişen piyasa koşulları nedeniyle esnafın ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini ve bu ihtiyaçların karşılanması noktasında da aktif rol oynadıklarının altını çizdi.

BİRÇOK AVANTAJA SAHİP

Ersin Özoğuz, “Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan ve uzun yıllardır özel ilgi gösterdiğimiz esnaflarımıza yaygın şube ağımız, geniş ürün yelpazemiz ve 2100’ün üzerinde uzman satış temsilcimiz aracılığıyla nakdi ve gayri nakdi kredilerden, tahsilat ve ödeme hizmetlerine kadar birçok alanda danışmanlık hizmeti veriyoruz. Esnafın finansmana erişimini kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz “Esnafa Halden Anlayan Kredi” kampanyamız da özellikleri bakımından birçok avantaja sahip” diye konuştu.

YENİ ÜRÜN VE HİZMETLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Esnafın faaliyetleri esnasında ihtiyaç duyduğu finansal veya finansal olmayan diğer tüm bankacılık ürün ve hizmetlerini hali hazırda sunduklarını belirten Özoğuz, “Önümüzdeki dönemde esnafımıza yönelik yeni ürün ve hizmetlerimiz olacak” açıklamasında bulundu.

  • Kolay erişim
  • En küçüğünden en büyüğüne kadar tüm esnaf, VakıfBank ürün ve hizmetlerine her an her yerden erişebiliyor. VakıfBank’tan destek almak isteyen esnaflar,
    ve
    siteleri üzerinden “Hemen Başvur” kanalıyla Bankaya kolayca erişim sağlayabiliyor.
#Esnaf
#Kredi
#VakıfBank
7 yıl önce