|

Kampanya 30 Haziran’a kadar uzadı

Gayrimenkul sektörünü temsil eden GYODER, İNDER ve KONUTDER’in başlattığı güç birliği kampanyası, 30 Haziran’a kadar uzatıldı. 3 kamu bankasından çekilen kredi miktarı da 6 milyar lirayı aştı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 00:42 - 13/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Kampanya orta gelirliler için fırsat olacak
Kampanya orta gelirliler için fırsat olacak

Gayrimenkul sektörünü temsil eden Türkiye’nin önde gelen kuruluşları GYODER, İNDER ve KONUTDER’in; 15 Mayıs-15 Haziran 2018 arasında geçerli olmak üzere başlattığı kampanya alıcılardan gelen yoğun ilgiyle 30 Haziran'a kadar uzatıldı. Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kampanyanın sektöre ivme kazandırdığını vurgulayan GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, “Kampanyaya katılan bazı firmaların telefonları kilitlendi. Satış ofislerinde, özellikle hafta sonları hem projeleri incelemek hem konut almak isteyen tüketicilerin ilgisinden dolayı yoğunluk yaşandı. Kampanya ile yüzde 0.98 faiz oranına ek yüzde 20 indirim fırsatı sunarak, özellikle orta gelir grubuna ev sahibi olma imkanı sağladık” dedi.


Yetgin, sadece 3 kamu bankasının verdiği konut kredisi rakamlarının da 6 milyar liraya ulaştığını söyledi.

  • Gayrimenkulde işler durmaz
  • Sektörde hareketliliğin süreceğinin altını çizen Yetgin, “Gayrimenkul sektöründe işler durmaz, 7,5 milyon konutun yenilenmesi şart. Önümüzdeki 15-20 yıl, yoğun bir şekilde bizim bu dönüşümü gerçekleştirmemiz gerekiyor” ifadesini kullandı.

#Konut
#Kampanya
6 yıl önce