|

Kampanya satışı 3 bini aştı

Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan konut kampanyası kapsamında yapılan ev satışları 3 bini aştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, yabancıların mülk edinme değerlerinin düşmesiyle satışların artacağını söyledi.

Haber Merkezi
04:00 - 21/09/2018 Cuma
Güncelleme: 01:51 - 21/09/2018 Cuma
Yeni Şafak
​Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum
​Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası kapsamında, bugüne kadar 3 binin üzerinde konut satışının gerçekleştiğini bildirdi. Kampanyaya günden güne katılımın arttığını belirten Kurum, bu konudaki verilerin tam olarak alınmadığını ancak her yerden katılımın gerçekleştiğini ifade etti. Kampanyanın devam ettiğini aktaran Kurum, “Yabancıların mülk edinme değerlerinin düşmesi satışı artıracak, zaten kampanya da devam ediyor. Hepsi bir araya geldiğinde yıl sonuna kadar ciddi satışlar olacak. Kampanya kapsamında şu ana kadar ki konut satış rakamlarının 3 binin üzerine çıktığını görüyoruz” dedi.

SON TARİH 31 EKİM

Emlak sektörünün halka kazanç sağlayacak yatırım fırsatlarını içeren kampanya 31 Ekim'e kadar sürecek. Vatandaşlar, kampanya kapsamında, yüzde 10 indirim, 120 aya varan vade ve yüzde 0,98'lik oranla konut sahibi olabilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkı sunduğu kampanyada Emlak Konut GYO, İlbank, KİPTAŞ, Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği, İstanbul İnşaatçılar Derneği, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, Türkiye Müteahhitler Birliği, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu üyeleri de var.

#Emlak Konut GYO
#Konut
6 yıl önce