|

Konut faizleri düşecek

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, bankalar ile yapılan görüşmeler sonrası faizlerin Haziran ayına kadar düşeceğini öngördüğü belirtti.

Yeni Şafak
11:31 - 27/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:33 - 27/04/2016 Çarşamba
IHA

Ankaralıların 'Ege'de yaşam hayalini' gerçekleştirme amacıyla başlanan Ege Vadisi projesi basına tanıtıldı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı şirketin yeni yapılan satış ofisinde gerçekleşti. Toplantıda faizler ile ilgili konuşan Gacemer, bankalar ile yapılan görüşmelerden sonra faizlerin Haziran ayına kadar yüzde 1 rakamlarında düşüş yaşanacağı bilgisini aldıklarını dile getirdi.



Gacemer, konuyla ilgili olarak “Hep istenen motivasyon gerek yurt dışı ve yurt içinde faizlerin düşeceğine olan güven söz konusu. Biz bu güvenle bankalarla görüşme yaptık. Faizlerin psikolojik sınırların altına ne zaman ineceğini sorduk Bankalar bu konuda pozitif Haziran ayına kadar yüzde 1'e ulaşan düşüşler yaşanacağını söylediler” dedi.



Proje ile ilgili bilgi veren Gacemer, Ankara'ya bir Ege projesiyle merhaba dediklerini belirtti Gacemer, Ege konseptli projelerin büyük ilgi gördüğünü söyleyerek “Ankaralılare Ege aşıklarından. Ankaralıların Ege'de yazlık evler aldıklarını da biliyoruz. Akılları Ege'de kalmasın diye bu projeyi başlattık” dedi.



#Sinpaş GYO
#Konut
#Faiz
8 yıl önce