|

Rekabetçi bir merkez olur

Nisan 2008’de Star İttifakı’na 20. üye havayolu şirketi olarak katılan Türk Hava Yolları’nın ittifaka katılışının 10. yılı dün, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ve Star Alliance CEO'su Jeffrey Goh’un katıldığı özel bir etkinlikle Türk Hava Yolları Genel Yönetim Binası’nda kutlandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 00:52 - 11/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
'İstanbul yeni havalimanı ​rekabetçi bir merkez olur'
'İstanbul yeni havalimanı ​rekabetçi bir merkez olur'

Etkinlikte konuşma yapan İlker Aycı; “Star Alliance ve üyeleri için değerli bir ortak olan Türk Hava Yolları, dün ve bugün olduğu gibi yarın da, ittifakın sağlam adımlarla ilerleyişini sağlayacak ortak stratejide belirleyici unsur olmayı sürdürecektir” dedi. Aycı, şöyle devam etti: “Türk Hava Yolları olarak önümüzdeki dönem, ittifak dâhilinde çok daha güçlü birliktelikler inşa edeceğimize ve ortak hedefler doğrultusunda ses getirecek başarı hikâyelerine el birliği ile imza atacağımıza inancımız tam” diye konuştu.

‘HUB OLACAK’

İstanbul da yapımı devam eden ve dünyanın en büyük havalimanları arasında yerini alacak olan 3.havalimanı ile ilgili olarak Star Alliance CEO’su Jeffrey Goh, “İstanbul Atatürk havalimanının bazı zorluklar nedeniyle Türk Hava Yolları ve Star Alliance üyeleri için bazı yeterlilikleri karşılamada zorlanıyor. Bu anlamda İstanbul Yeni Havalimanı tam zamanında yapılıyor. İstanbul Yeni havalimanı bünyesinde barındıracağı tesislerle rekabetçi iyi bir HUB olacak” dedi.

  • “THY, küresel ağın gelişmesinde büyük rol oynadı”
  • Star Alliance CEO’su Goh; “Son on yılda Türk Hava Yolları, Star Alliance'ın küresel ağını geliştirmede, özellikle de Türkiye, Orta Asya ve Orta Doğu'ya erişimini iyileştirmede önemli bir rol oynadı. Türk Hava Yolları'nın yakın iş birliğini temin etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

#İstanbul Havalimanı
#Yeni Havalanı
#THY
6 yıl önce