|

THK’da değişim rüzgarı

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Erdal Dursun, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı’na talip oldu.

Haber Merkezi
04:00 - 12/09/2018 Çarşamba
Güncelleme: 01:06 - 12/09/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Dr. Öğretim Üyesi Erdal Dursun
Dr. Öğretim Üyesi Erdal Dursun

Havacılıkta yepyeni bir vizyon için adaylığını açıklayan Dursun; “Devletimizin, milletimizin ve yeni Türkiye'yi inşa eden siyasi iradenin desteğiyle bu önemli yola çıktım” dedi. Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı seçimi üç yılda bir Ankara’da gerçekleştirilen Genel Kurul’da yapılıyor.

VERİMLİ YÖNETİM İÇİN

Dr. Erdal Dursun, “Halkın özverili desteğiyle bugünlere gelen kurumun, sahip olduğu kazanımların korunması ve yenilerinin elde edilmesi tüm kamuoyunun ortak beklentisidir” dedi. Ülkemiz havacılığının temel taşı olan Türk Hava Kurumu ve bağlı kuruluşlarının en etkin şekilde yönetilebilmesi için yepyeni bir yol haritası çizdiklerini dile getiren Dursun, kurumun hasret duyduğu dönemlere kavuşmasına sayılı günler kaldığını belirtti.

THK CAMİASI TEK YÜREK

Dursun, kurum delegelerinin tek yürek olup Türk Hava Kurumu’nun kaderini yeniden belirlemek için tercihlerini bilimsel gerçekleri ve akademik değerleri referans alan genç, dinamik ve yetkin bir yönetim kadrosundan yana kullanacağına inandığını kaydetti. Siyasi irade, kamu ve devlet kaynaklarını arkasına almadan başarıya ulaşılmasının mümkün olmadığını kaydeden Erdal Dursun, doğru ve taze kanı kuruma kendilerinin vereceğini dile getirdi. THK’nın sahip olduğu kabiliyet ve envanter ile yakın bir zamanda dünyanın en saygın ve prestijli kuruluşlarından biri haline geleceğini ifade eden Dursun, tüm söylemlerini gerçeğe çevirmek için güçlü bir iradeyi arkasına aldığını vurguladı.

#THK
#Erdal Dursun
#Esenyurt Üniversitesi
6 yıl önce