|

THY'nin filmi rekor kırdı

THY'nin Oscar ödüllü aktör Morgan Freeman ile çektiği reklam filmi YouTube’da yeni bir rekorun sahibi oldu. THY'nin filmi 52 milyon 746 bin kişi tarafından izlendi ve tüm zamanların en çok izlenen SuperBowl filmi oldu.

Yeni Şafak
15:23 - 22/12/2017 Cuma
Güncelleme: 15:30 - 22/12/2017 Cuma
Yeni Şafak
Aktör ve aynı zamanda pilot olan Morgan Freeman, 79 yaşında.
Aktör ve aynı zamanda pilot olan Morgan Freeman, 79 yaşında.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları'nın Oscar ödüllü aktör Morgan Freeman ile çektiği reklam filmi YouTube’da yeni bir rekorun sahibi oldu.İlk kez 5 Şubat'ta oynan Amerikan Ulusal Futbol Ligi final karşılaşması Super Bowl'da yayınlan film, video paylaşım sitesi YouTube’da tüm zamanların en çok izlenen SuperBowl reklam filmi oldu. Film şu ana kadar 52 milyon 746 binin üzerinde kişi tarafından görüntülendi.


MORGAN FREEMAN UÇAKTA ÇAY İÇİYORDU

“Dünya daha büyük keşfet” teması ile çekilen ve Şubat ayında yayınlanan reklam filminde Morgan Freeman'a Türk Hava Yolları uçağının kabin memuru bardakta çay ikram ediyordu.

OSCAR ÖDÜLLÜ OYUNCU

Aktör ve aynı zamanda pilot olan Morgan Freeman, 79 yaşında. Ünlü oyuncu 1987'de ilk Oscar'ını Street Smart filmi ile almıştı. Bugüne kadar 1989'da Driving Miss Daisy, 1994 Esaretin Bedeli ve 2004'te de Million Dollar Baby filmleri ile ödüle ulaşan Freeman, aynı zamanda yönetmen ve yapımcı.

#Morgan Freeman
#THY
#Reklam filmi
#Youtube
6 yıl önce