|

Evde Ücretsiz Sinema Keyfi Sunuyoruz

jetfilmizle.biz sitesi yabancı ve Türkçe bir çok film ve dizi seçeneği ile evlerinize sinema keyfini taşıyor.

Yeni Şafak ve
02:39 - 8/09/2017 Cuma
Güncelleme: 02:51 - 29/10/2017 Pazar
Diğer
film
film
Artık yerli ya da yabancı film ve dizi izlemek için yapmanız gereken tek şey bu site üzerinden
seçeneğine tıklamak. Üstelik bunun için hiç bir ücret ödemenize de gerek yok. İnternet üzerinden film seyretmek çok rahat olsa da online izlenebilen videoların görüntü kalitelerinin çok düşük olması internet kullanıcılarını film indirmeye yönlendirmiştir. Çünkü görüntü kalitesi düşük olarak izlenen dizi ve filmler bir süre sonra gözleri yormaya başlamaktadır ve dizi ve filmlerden istenilen keyif alınamamaktadır. Fakat filmlerin bilgisayara indirilebilmesi için hem özel bir kurulum gerekmektedir hem de filmlerin inmesi saatlerinizi alarak uzun bir zaman kaybına yol açmaktadır. Artık vakit kaybı yaşamadan sitemiz üzerinde ki
seçeneğine tıklayarak görüntü kalitesi yüksek dizi ya da filmleri rahatlıkla izleyebilirsiniz. Üstelik güncel filmler de dahil olmak üzere izlemek istediğiniz bütün filmleri tek parça olarak kesintisiz seyredebilirsiniz. Sürekli izlemek isteyip bir türlü izleyemediğiniz ya da henüz hiç duymadığınız bir birinden güzel binlerce filme hiç bir ücret ödemeden bir tık ile ulaşmak istiyorsanız sitemizi ziyaret etmeniz yeterli.
Kolay Kullanım Ve Çeşitli Kategoriler

Sitemiz de güncel filmler de dahil olmak üzere her zevke uygun farklı tarzlarda bir çok film seçeneği bulunmaktadır. Üstelik sitemizin kullanımı da oldukça kolaydır. Sitenin sağ üst köşesinde yer alan katagoriler sekmesine tıklayarak belgesellerden boolywood filmlerine kadar yerli yabancı her tarzda filme rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca sitemizin sağ üst köşesine tıkladığınızda türler sekmesi de karşınıza çıkacaktır buradan izlemeyi tercih ettiğiniz fim türünü seçebilirsiniz. Böylece sevdiğiniz türde ki filmlere kısa sürede ulaşabilir ve isteğinize en uygun film tercihleri yapabilirsiniz. Sitemiz de bulunan film türleri aile, aksiyon, animasyon, bilim kurgu, dram, fantastik, gerilim, gizem, komedi, korku, macera, müzikal, polisiye, romantik, savaş ve suç katagorilerinden oluşmaktadır. Yine sağ üst köşeye tıkladığınız da yıllara göre filmler adlı katagoriyi de göreceksiniz. Bu katagori ise her hangi bir yıla ait filmleri izlemek istiyorsanız işinizi kolaylaştıracaktır. 1995 yılından günümüze kadar olan bütün filmler bu katagori de yıllara göre ayrıştırılmış şekilde bulunmaktadır. Ayrıca bir de sitemizde editörün seçimi kısmı bulunmaktadır. Buradan da hangi filmi izleyeceği konusunda kararsız olanlar için beğenilen güzel filmleri önermekteyiz. Aklınızda bulunan merak ettiğiniz filmlere ise başka filmler arasında kaybolmadan, film ara kısmına istediğiniz filmin adını yazarak kolayca ulaşabilirsiniz.

Dublaj ve Alt Yazı Seçenekleri
Sitemiz de yerli filmler olduğu gibi bir çok yabancı filmler de bulunmaktadır. Üstelik yabancı filmleri isteyenler alt yazı seçeneği ile izleyebilirken, Türkçe dublaj ile izlemek isteyenler için de sitemiz de
Türkçe dublaj film izle
seçeneği bulunmaktadır. Ayrıca sitemiz üzerinden yabancı filmler izlenebildiği gibi yabancı dizi severler de istedikleri dizilere sitemizden ulaşabilirler. Yabancı filmler de olduğu gibi aynı şekilde yabancı diziler için de sitemizin alt yazı ve Türkçe dublaj seçenekleri bulunmaktadır. Bir çok yabancı dizi kendi ülkesinde yayınlanmaya başlandığı tarihten itibaren sitemizde de hd görüntü kalitesi ile rahatlıkla izlenebilmektedir. Severek izlediğiniz dizilerin bölümlerini kaçırdığınızda artık üzülmenize gerek yok. İstediğiniz her an ve istediğiniz her yerden sitemizi ziyaret ederek istediğiniz dizinin, istediğiniz bölümünü reklamsız bir şekilde kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.
Aradığınız Her Dizi ve Film Burada

Sitemiz düzenli olarak güncellenmekte ve sitemize sürekli yeni dizi ve filmler yüklenmektedir. Bu nedenle en güncel, en popüler filmlere anında sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Site içerisinde ki filmler çeşitli kategorilere ayrılmıştır. Bunun nedeni ise istediğiniz katagoriyi seçerek beğenmediniz tarzda ki filmlere bakmak zorunda kalmamanızı sağlamaktır. Sitemiz de yer alan katagoriler ise şöyledir; belgesel, bollywood filmleri, western filmleri, zombi filmleri, Türk filmleri, yerli filmler, Türkçe alt yazılı yabancı filmler ve Türkçe dublajlı yabancı filmler olarak sıralanmaktadır. Hangi katagori de film izlerseniz izleyin hepsinin görüntü çözünürlüğü oldukça yüksek hd kalitedir. Kısaca jetfilmizle.biz sitesi kaliteli filmler ve diziler izlemek için en doğru adrestir.

İzlediğiniz Filmler Hakkında Görüş Bildirme Özelliği

Sitemiz de günün filmi, en çok yorum alan filmler ve en çok izlenen film seçenekleri ile de sizlere bir çok beğenilen film önerisin de bulunuyoruz. Böylece belki de daha önce adını bile duymadığınız birbirinden güzel filmler keşfetmenize yardımcı oluyoruz. Ayrıca filmlerin alt kısmında yorum butonu bulunmakta buraya izlediğiniz film hakkında olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi yazabilirsiniz. Eğer isterseniz siz de diğer kullanıcıların filmlerin altında ki yorumlarını okuyarak filmi izlemeden film hakkında fikir edinebilirsiniz. Fakat yorumlar da izlemediğiniz dizi ya da filmler hakkında spoiler mesajlara izin vermemekteyiz. Bu durum da filmi izlemeden sonucu öğrenmenizi engelleyerek izleyeceğiniz dizi ya da filmlerin tadının kaçmasını önlemektedir. Filmlerin altında ki yorum yapma bölümümüz ise tamamen filmin beğenilip beğenilmediği hakkında sunulan görüşleri içermektedir. Film hakkında spoiler yazmak isteyenler için ise spoiler ekle isimli ayrı bir seçenek bulunmaktadır. Ayrıca sitemiz de bulunan bütün filmlerin ımdb oranları da yazmaktadır. Bu da site üzerinde bulunan filmler hakkında fikir sahibi olmanız da oldukça yardımcı olacaktır. Böylece izleyeceğiniz film tercihini daha kolay yapabileceksiniz.

Film ve Dizilerin Fragmanlarına da Ulaşabilirsiniz

Sitemiz üzerinden yayınlanmamış dizi ya da filmlerin fragmanlarını da kolaylıkla bulabilirsiniz. Böylece hem merak ettiğiniz dizi ve filmler hakkında ön bilgi edinebilirsiniz hem de ilginizi çekebilecek farklı film ve dizileri keşfedebilirsiniz. Üstelik sitemizde ki dizi ve filmlerin altında kısa özetler bulunmaktadır. Bu özetleri okuyarakta dizi ve filmleri izleyip izlememe konusunda bir karara ulaşabilirsiniz. Film ve dizilerin altında bulunan kısa özetler ise kesinlikle dizinin ve filmin sonucunu vermeden sadece dizi ve filmlerin içeriği hakkında bilgi vermektedir. İzlemeyi düşündüğünüz filmin oyuncularının, yönetmen ve senaristinin kim olduğunu da merak ederseniz bu tür bilgilere de film altında ki ayrıntılar kısmına tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca severek izlediğiniz filmlerin alt kısmına bakarak o filme benzer özellikte ki başka filmleri de görebilirsiniz. Dilerseniz beğeninize göre site içerisinde ki filmleri puanlandırarak beğeni oranınıza göre yıldız da verebilirsiniz.

Öneri Ve Görüşlerinizi Önemsiyoruz

Sitemiz hakkında ki her türlü öneri ve görüşleri iletişim adresimizden ulaşarak bize ulaştırabilirsiniz. Ayrıca sormak istediğiniz sorular içinde aynı şekilde iletişim adresimizi kullanabilirsiniz. Sitemizin iletişim kısmı ise sağ üst köşede ki sekmeye bastığınız da karşınıza çıkmaktadır. Önerilerinizi her zaman göz önünde bulundurarak önemsemekteyiz ve sitemizi sürekli yenileyerek ve geliştirerek en kaliteli hizmeti sunmaya çalışmaktayız. Bu nedenle sitemizde yer alan bütün filmlerin ekran görüntü çözünürlüğü yüksektir ve hd film ve hd kalite dizi izleme seçeneklerimiz bulunmaktadır. Üstelik filmleri bir kaç part şeklinde sürekli duraksayarak izlemek yerine sitemizden tek part halinde de rahatlıkla ve kaliteli görüntü özelliği ile izleyebilirsiniz.

#sinema
#jetfilmizle
#film
7 yıl önce