|

30 bin TL'yi eve giderken düşürdü

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde oturan ve yaklaşık 3 ay önce evlenen 24 yaşındaki Nihat İlan, düğün borçlarını kapatmak için bir bankadan çektiği 30 bin TL'yi eve giderken düşürdü.

Yeni Şafak
12:51 - 1/01/2016 Cuma
Güncelleme: 10:55 - 1/01/2016 Cuma
DHA

Eski izmir Semti Gazi Mahallesi 3900 Sokak'ta oturan Nihat İlan, yaklaşık 3 ay önce 20 yaşındaki Derya İlan ile dünya evine girdi. Yeşilyurt Semti'ndeki bir restoranda döner ustası olarak çalışan İlan, ücretiyle düğün için yaptığı borçlarını kapatamayınca kredi almaya karar verdi. Bir bankaya başvuran İlan, geçen çarşamba günü 30 bin TL çekip işe gitti. Akşam saatlerinde işten çıkıp motosikletiyle giden İlan, eve geldiğinde paranın olmadığını fark etti. Gece geç saatlere kadar geçtiği sokaklarda düşürdüğü parayı arayan İlan bir sonuç elde edemeyince polis merkezine gidip durumu anlattı.



Çok zor durumda olduğunu belirten Nihat İlan, "Borçlarım fazla olunca kredi çekip ödemek istedim. Parayı bankadan aldıktan sonra işe gittim. Akşam da motosikletle eve geldim. Yolun yarısına kadar para cebimdeydi, ancak sonrasında düşmüş. Aradık ama bulamadık. Parayı bulanların polis merkezine gidip teslim etmelerini rica ediyorum. Mutlu bir evliliğimiz var kirada oturuyorum. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, yardım istiyorum" dedi.




#İzmir
#Karabağlar
#kredi
#Gazi Mahallesi
8 yıl önce