EDISYON:

4 aylık takibin ardından düğmeye basıldı: Hırsızlık şebekesi çökeltildi

15:2820/06/2020, Cumartesi
G: 20/06/2020, Cumartesi
DHA
Hırsızlık şebekesine yönelik operasyona çok sayıda ekip katıldı.
Hırsızlık şebekesine yönelik operasyona çok sayıda ekip katıldı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, kentte çok sayıda hırsızlık olayına karışan kişilerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon düzenledi. Bir ayağı da İstanbul'a uzanana operasyona özel hareket polislerinin yanı sıra motorize ekipler de katıldı. 20 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, antika eşyalar, otomobil, ATV, elektronik eşya, iş makineleri gibi çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kentte çok sayıda hırsızlık olayına karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.


Özel Harekat polislerinin de katılımıyla önceden belirlenen adreslere yapılan baskınlarda 15 kişi Bursa'da 5 kişi de İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı.


5 AYRI DEPO TESPİT EDİLDİ

Gasp, kasten yaralama ve nitelikli hırsızlıktan aranan şüphelilerin kiraladıkları 5 ayrı depoda sakladıkları ve aralarında otomobil, ATV, antika eşyalar, bilgisayarlar, oto teyp, silah, elektronik eşya ve iş makinelerinin de bulunduğu çok sayıda hırsızlık malzemesi ele geçirildi.






#Bursa operasyon
#İstanbul operasyon
#Hırsızlık şebekesi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.