Adalet Bakanı Gürlek'ten anlamlı hareket: Tazminat gelirini Kızılay'a bağışladı
18:46, 12/07/2026, Pazar
DHA

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Türk Kızılay'a bağışta bulundu
Adalet Bakanı Akın Gürlek, kendisine yönelik haksız ithamlar nedeniyle açtığı manevi tazminat davasından kazandığı 150 bin TL'yi Türk Kızılay'a bağışladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bağışı duyuran Bakan Gürlek, vatandaşların Kızılay'a gönül rahatlığıyla ve güven içinde destek olabileceğini vurguladı.
Adalet Bakanı Akın Gürlek, tazminat davasından gelen ücreti Türk Kızılay'a bağışladığına dair paylaşımda bulundu.
Gürlek yaptığı paylaşımda, "Vatandaşlarımız, Türk Kızılay’a gönül rahatlığıyla ve güven içinde bağış yapabilir; yapılan her katkının bir ihtiyaç sahibine umut, bir yaraya merhem olacağına güvenebilir. Bu vesileyle; şahsıma yönelik haksız ithamlar nedeniyle açmış olduğum bir manevi tazminat davası neticesinde tahsil edilen 150 bin TL tutarı Türk Kızılay'a bağışladım." ifadelerini kullandı.


Özgün
Haluk Levent neden gözaltına alındı?

Gündem
Ahbap derneği soruşturmasında Haluk Levent gözaltına alındı

Gündem
Ahbap Derneği ev sözünü tutmadı: Depremzedeler karşılıksız çek davasından ceza alan Haluk Levent'e milyonlarca doların hesabını soruyor
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.