|

"Adım Gürsel soyadım bazen Tekin olmayabilir"

CHP'de PM dışında kalan eski Genel Sekreter Gürsel Tekin, kendisine operasyon yapıldığını belirterek, "Bütün olumsuzlukların faturası bana yazıldı. Benim adım Gürsel soyadım bazen Tekin olmayabilir onu da bilsinler" dedi.

Yeni Şafak
07:21 - 15/02/2016 الإثنين
Güncelleme: 07:26 - 15/02/2016 الإثنين
Diğer

CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, PM dışında kaldığı son kongrede olanları anlattı: Bana operasyon yapıldı. Nerede yapıldığını biliyorum. Dört kişilik bir organizasyonla Kurultay'dan dört gün önce yapılan bir toplantı. Bütün olumsuzlukların faturası bana yazıldı. Benim adım Gürsel soyadım bazen Tekin olmayabilir onu da bilsinler. Belediyeler vatandaşın işiyle meşgul olacağına örgüte müdahale ediyor."



Milliyet'e konuşan Tekin 32 yıldır CHP'nin içinde çeşitli görevlerde bulunduğunu belirterek “Seçilirim seçilmem, kazanırım kazanmam önemli değil. Sıradan bir üye olarak partimin neferi olarak çalışırım" dedi.



Partiye yönelik bütün olumsuzlukların faturasının kendisine yazıldığını vurgulayan Tekin, “MYK'da 6 yıldır genel başkana muhalefet eden tek adamım, Her şeye itiraz ederseniz sevmeyenleriniz çok olur" diye konuştu.


#Gürsel Tekin
#CHP
٪d سنوات قبل