|

Afrin zaferi ayarını bozdu

Bekir Bozdağ, Yozgat’ta Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Cumhurbaşkanı ile sınıra giden sanatçılara eleştirileri sorulan Bozdağ, “Anlaşılan, Afrin zaferi Kılıçdaroğlu’nun ayarını bozmuş. Belli ki CHP Afrin’in düşmesinden memnun değil” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 08:15 - 9/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ
​Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'ta düzenlenen Bakanlık Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı öncesi gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine dava açması ile ilgili sözleri sorulan Bozdağ, kürsü masuniyetine dikkat çekti.

KÜRSÜDEN HAKARET EDİYOR

Bozdağ, "Her zaman olduğu gibi yalan söylemekte son vites yola devam ediyor. Bu gidişle çok feci bir kaza olacak" dedi. TBMM Genel Kurulu ve grup salonlarında yapılan konuşmaların tamamının "kürsü masuniyeti" kapsamında olduğunu ifade etden Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun hakaretlerinin büyük kısmını kürsüde yaptığını vurguladı.

SEN NİYE SINIRA GİTMEDİN?

Kılıçdaroğlu'nun sınıra gidip Mehmetçiğe moral veren sanatçılar ile ilgili çıkışını değerlendiren Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun sanatçılara saygısızlık ettiğini söyledi. Bozdağ, “Anlaşılan, Afrin zaferi Kılıçdaroğlu'nun ayarını bozmuş. 'Sayın Kılıçdaroğlu siz neden Mehmetçiğimizin yanına gitmiyorsunuz? Belli ki CHP Afrin'in düşmesinden memnun değil. Bu onun dışa vurumu” dedi.

Şeker fabrikalarına ilişkin soruları da cevaplayan Bozdağ, “Kotaların azaltılması söz konusu değil. Çiftçilerimiz bugüne kadar ne kadar pancar ekiyorsa yarın da o kadar ekecek. Üretim alanlarında daralma olmayacak” cevabını verdi.

  • Takas yok
  • Türkiye’deki Yunanistanlı askerlerin durumu sorulan Bekir Bozdağ, şu cevabı verdi: “Yunan askerlerle orada bulunan FETÖ’cü teröristlerin takası söz konusu değil. Bunu defalarca söyledik. Hiç gündemimizde olmamıştır. Yunanistan FETÖ’cü darbeci teröristleri ister iade etsin ister etmesin, o konu ayrıdır bu konu ayrı.”
#​Bekir Bozdağ
#Yozgat
#Afrin
6 yıl önce